Hesabım
    Star Trek: Picard’ın Prodüksiyonu Pozitif Vakalar Nedeniyle Duraklatıldı

    Artan vakalar setleri etkilemeye devam ediyor

    Paramount Plus draması Star Trek: Picard'ın prodüksiyonu büyük bir Covid-19 salgını sonrasında pazartesi gününden bu yana kapatıldı. Kaynaklar, büyük prodüksiyonun 50'den fazla üyesinin Noel tatilinden sonraki ilk iş günü olan pazartesi günü pozitif test sonucu aldığını söylüyor. Patrick Stewart liderliğindeki dizi, 450'den fazla çalışanı olan televizyonun en büyük ekiplerinden birine sahip.

    Enfeksiyonlar, A bölgesi dahil olmak üzere birden fazla bölgeyi etkiledi. Serinin prodüksiyonu pazartesi günü hemen durduruldu ve o zamandan beri kapalı kaldı. Kaynaklar, çekimlerin daha erken olmasa da önümüzdeki hafta başlarında yeniden başlamasının beklendiğini bildirdi ancak, ayrıntılar belirsizliğini koruyor. Virüsün son derece bulaşıcı omicron varyantı, etkilenenler arasında NCIS de dahil olmak üzere CBS Studios tarafından üretilen diğer dizileri de etkiledi. 

    Grammy Ödülleri ve bir dizi TV ve film kırmızı halısı da dahil olmak üzere büyük etkinlikler iptal edilirken, Sundance Film Festivali gibi diğerleri yeniden sanal hale geldi. Los Angeles'ta 5 Ocak'ta 26.754 yeni vaka, 2.240 hastaneye yatış ve 27 ölüm kaydedildi. California'da yılbaşından pazartesiye kadar günde ortalama 59.000 vaka bildirildi.

    Picard, eylül ayında üçüncü bir sezon için resmen yenilendi. İkinci ve üçüncü sezonlar, maliyetleri kontrol etmek ve prodüksiyon programlarına uyum sağlamak amacıyla arka arkaya çekildi. Star Trek serisi lideri Alex Kurtzman'ın yapımcılığını üstlendiği Picard'da Alison Pill, Isa Briones, Evan Evagora, Michelle Hurd, Santiago Cabrera, Jeri Ryan, Orla Brady, John de LancieAnnie Wersching ve Brent Spiner da rol alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top