Hesabım
    Attack on Titan'ın Final Sezonundan Fragman

    Fragmanda serinin geçmişine bir bakış atılıyor!

    Attack on Titan'ın son sezonunun ikinci yarısı için sayılı günler kaldı ve kutlamak için, merakla beklenen geri dönüşten bir fragman daha yayınlandı. En yeni fragman, klasik bir müzikle ayarlandı ve üç ana karakter olan Mikasa Ackerman, Eren Yeager ve Armin Arlert'i ön plana alıyor. Fragman, gösterinin her sezonunda karakterlerin gittikçe büyümelerini vurguluyor.

    Popüler anime 9 Ocak 2022'de geri dönüyor. Hit animenin son sezonunun ikinci kısmı Funimation, Crunchyroll ve Hulu'da mevcut olacak. İlk bölüm, Aralık 2020'de NHK General TV'de yayınlandı. Attack on Titan, Hajime Isayama tarafından yazılan ve çizilen bir manga serisi olarak başladı. Eylül 2009 ile Nisan 2021 arasında Bessatsu Shonen Magazine'de serileştirildi.

    Anime televizyon uyarlamasının ilk üç sezonu Wit Studios tarafından üretildi ve Nisan 2013 ile Temmuz 2019 arasında yayınlandı. Manga sona ererken, anime hala devam ediyor. Attack on Titan serisi, 2009'da başladığından beri birçok ödül kazandı ve tüm zamanların en çok satan manga serilerinden biri haline geldiğinden beri çok başarılı oldu. Video oyunları ve canlı aksiyon filmi de dahil olmak üzere birçok versiyona sebep oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top