Hesabım
    Sevilen Dizi The Boys'un Üçüncü Sezonundan Fragman

    2021'i boş geçen dizi, 2022'de geri dönüyor

    The Boys'un üçüncü sezonundan ilk fragman yayınlandı. Fragman, Starlight ve Homelander'ın bir basın toplantısı için Vought International Genel Merkezi'nde yeniden bir araya geldiklerini gösteriyor. Garth Ennis ve Darick Robertson'ın aynı adlı çizgi romanlarına dayanan dizi, süper kahramanların var olduğu, ancak süper güçlerini yozlaşmış hayatlar yaşamak ve sığ ünlü figürler olarak hareket etmek için kullandıkları bir dünyada geçiyor ve bunların çoğu iş dünyası tarafından onaylanıyor.

    The Boys, eski SAS operatörü Billy Butcher'ın, yozlaşmış "Supes"leri devirmek ve gerçeği dünyaya ifşa etmek için yetkisiz kişilerden oluşan bir ekip kurarken merkezine alıyor. The Boys'un kadrosuna Karl Urban ve Jack Quaid, Laz Alonso, Tomer Capon, Karen Fukuhara, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Chace CrawfordJessie T. Usher ve Nathan Mitchell'la birlikte liderlik ediyor.

    Supernatural yaratıcısı Eric Kripke tarafından geliştirilen seri, Amazon Prime Video için ilk iki sezonunda kritik bir başarı elde etti ve şu anda çalışmalarda birden fazla spin-off planları ile akış platformu için sürekli olarak güçlü puanlar aldı. The Boys'un üçüncü sezonunun prodüksiyonu, devam eden Covid-19 salgını nedeniyle biraz engellendi, ancak, Eylül 2021'de sona erdiği için izleyiciler şimdi gösteri için heyecan verici haberlere sahipler.

    Amazon Prime Video, The Boys'un üçüncü sezon için resmi bir fragman paylaştı ve ilk bakışını yayınladı. Homelander ve Starlight'ın Vought Tower'da bir grup muhabirin önünde yeniden bir araya geldiği video, üçüncü sezonun prömiyer tarihinin 3 Haziran 2022 olarak belirlenmiş gibi görünmesiyle sona eriyor. Dizi, 2019 ve 2020'de yayınlandıktan sonra 2021'de ara vermişti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top