Hesabım
    ‘Hell or High Water’ın TV Uyarlaması İçin Çalışmalar Başladı

    FOX, resmi olarak projeyi duyurdu!

    Hell or High Water” filminin dizi uyarlaması Fox'ta ilerliyor. Seri versiyonunda, acımasız bir petrol kralı Batı Teksas'taki bir çiftlik topluluğunu yağmalamaya çalıştığında, iki yerel kardeş, gayretli bir Texas Ranger'dan kaçar ve kendilerine ait olanı korumak için savaşır. Bu mücadelede, her seferinde bir banka soygunu ya da başka sorunlarla da uğraşmak zorunda kalırlar.

    Bir saatlik drama projesi, yayıncıda dizi siparişi için bir senaryo ve ek materyal aldı. Jessica Mecklenburg ("Dopesick", "Stranger Things) diziyi yazacak ve yürütücü yapımcılık yapacak. SK Global'den Sidney Kimmel, John Penotti, Charlie Corwin, Marcy Ross, Gigi Pritzker, Madison Wells, Julie Yorn, Carla Hacken, David Mackenzie ve Rachel Shane'le birlikte yürütücü yapımcılar olacak. Kimmel, Penotti, Pritzker, Shane, Yorn ve Hacken orijinal filmin yapımcılığını yaparken, Mackenzie yönetti.

    SK Global, Fox Entertainment ile birlikte yapımcılık yapacak. SK Global yöneticisi Mark O'Connor, Madison Wells için televizyon başkanı Ross ve Shane ile birlikte projeye öncülük ediyor. Anlaşma, SK Global adına iş ve hukuk işleri başkanı Brian Kornreich tarafından müzakere edildi. “Hell or High Water”, 2016 yılında vizyona girdi. Film, Taylor Sheridan tarafından yazıldı ve Mackenzie tarafından yönetildi. Ben Foster, Chris Pine, Jeff Bridges ve Gil Birmingham rol aldı. Film, gösterime girdiği andan itibaren, özellikle performanslar ve Sheridan'ın senaryosu için güçlü eleştiriler aldı.

    Film, övgülerin yanında dört Akademi Ödülü'ne aday gösterildi, en iyi film, en iyi kurgu, Bridges için en iyi yardımcı erkek oyuncu ve Sheridan için en iyi orijinal senaryo adaylığı elde etti. Modern westernler arasında sağlam bir yer edinen film, hem o yılın en iyileri arasında gösterild, hem de vizyoner anlatım biçimiyle adından sıkça söz ettirmeyi başardı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top