Hesabım
    Jensen Ackles, Alec Baldwin'li Western ‘Rust’ın Kadrosunda

    Supernatural'ın yıldızı Western filminde!

    Jensen Ackles, Alec Baldwin'in başrolünde yer aldığı ve Joel Souza'nın yazıp yönettiği Western filmi Rust'ın oyuncu kadrosuna katılmaya hazırlanıyor. Travis Fimmel, Brady Noon ve Frances Fisher da projede yer alıyor. Film, Souza ve Baldwin'in bir hikayesine dayanıyor. Baldwin, El Dorado Pictures şirketi adı altında yapımcılık da yapacak.  

    Allen Cheney, Emily Hunter Salveson, Christopher M.B. Sharp ve Jennifer E. Lamb yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Hikaye, kötü şöhretli bir kanun kaçağı Harland Rust'ın (Baldwin) kafasına ödül konmasını takip ediyor. 13 yaşındaki torunu Lucas (Noon) kazara bir cinayetten hüküm giyip asılmaya mahkum edildiğinde, Rust onu hapisten çıkarmak için Kansas'a gider.

    Baldwin, hafıza sorunları yaşayan meşhur kanun kaçağı Harland Rust'u canlandıracak. Uzakta yaşayan 13 yaşındaki torunu yanlışlıkla cinayetten hüküm giymiş ve asılmak üzere olan Rust, onu hapisten çıkarmak için Kansas'a gider. İki kaçak, efsanevi bir şerifi ve bir kelle avcısını peşinden sürüklerken, derinden gömülü sırlar açığa çıkar ve ikili hayatta kalmaya çalıştıkça beklenmedik bir aile bağı oluşmaya başlar.

    The CW'nin hit dizisi Supernatural'ın inanılmaz serisiyle yıldızlşana Ackles, kısa süre önce Emmy adayı The Boys'un merakla beklenen üçüncü sezonunda Soldier Boy'un büyük rolünü üstlendi. Baldwin, “30 Rock”ta oynadığı rol ve Başkan Donald Trump'ı “Saturday Night Live”da canlandırdığı performanslarıyla Emmy kazandı. Son iki “Mission: Impossible” filminde rol aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top