Hesabım
    Hulu, Dönem Komedisi The Great'e Üçüncü Sezon Onayı Verdi

    Sevilen dizi, bir sezon daha devam edecek!

    Elle Fanning'in saltanatı, The Great'in üçüncü sezon onayı almasıyla Hulu'da devam edecek. Catherine'in (Fanning) nihayet Rus tahtını devraldığı ve ülkeyi kurtarmaya çalıştığı “tarih karşıtı” komedinin ikinci sezonu, 19 Kasım 2021'de tam olarak yayınlandı. İkinci sezon da ilk sezonda olduğu gibi büyük övgüler topladı ve devam onayı kaçınılmaz oldu.

    The Great'in 10 bölümlük üçüncü sezonunda Fanning'e ek olarak Nicholas Hoult, Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Charity Wakefield, Douglas Hodge, Sacha Dhawan, Bayo Gbadamosi ve Belinda Bromilow da yer alacak. Dizi, Tony McNamara tarafından yaratıldı ve yazıldı. McNamara aynı zamanda, Marian Macgowan, Mark Winemaker, Elle Fanning, Nicholas Hoult, Echo Lake için Brittany Kahan Ward, Doug Mankoff ve Andrew Spaulding, Josh Kesselman ve Thruline adına Ron West ve Matt ile birlikte yürütücü yapımcı olacak.

    The Great, ilk sezonunda iki Primetime Emmy Ödülü adaylığı ve En İyi Müzikal veya Komedi Televizyon Dizisi de dahil olmak üzere üç Altın Küre adaylığı kazandı. Şovun ikinci sezonu ayrıca üç Altın Küre adaylığı daha elde edildi ve Eleştirmenlerin Seçimi Televizyon Ödülü adaylıkları mevcut. Üçüncü sezonun 2022'nin son aylarında yayında olması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top