Hesabım
    ‘Gentefied’, İkinci Sezon Sonunda İptal Edildi

    Komedi dizisi, Netflix tarafından iptal edildi

    Netflix, yapımcılığını America Ferrera'nın üstlendiği, Marvin Lemus ve Linda Yvette Chávez'in imzasını taşıyan yarım saatlik Latin komedi-draması “Gentefied”i iptal etti. JJ SoriaCarlos Santos ve Joaquin Cosio'nun başrollerini paylaştığı “Gentefie”nin ikinci sezonu geçtiğimiz kasım ayında yayınlandı. “Gentefied”, Boyle Heights'ta soylulaştırma, sınırlar, bebekler ve aile ayrılığı ile uğraşırken bir yandan da dedelerinin taco dükkânını kurtarmaya çalışan üç Meksikalı Amerikalı kuzeninin hayatını takip ediyor.

    “Gentefied”da ayrıca, Karrie Martin, Annie GonzalezJulissa Calderon ve Ferrera'nın kendisi de bir karakteri oynadı. Eleştirmenler, 2020'de piyasaya çıktığında seriyi ezici bir çoğunlukla beğendiler. Puanlama sitesi Rotten Tomatoes, "Gentefie"ye "Tomatometer"da %96 ve ortalama izleyici puanı olarak %76 verdi. Netflix'in programlama listesinden çıkardığı son derece reyting alan Latin odaklı sit-com, Gloria Calderón Kellett'in “One Day at a Time”ı yeniden başlatmasıydı.

    Gentefied"in ikinci sezonu Netflix'in İlk 10'unda yer almadı ve Netflix'in iptal ve yenilemelerinin çoğu maliyete göre değil, görüntülemeye göre yapılıyor. Abonelerin yayıncının dizileri yarattığından daha fazla iptal ettiği yönündeki eleştirilerine rağmen, geçtiğimiz yıl Netflix'in iki veya daha fazla sezonlu senaryo dizileri için yenileme oranı sektör ortalamalarıyla uyumluydu: Netflix (%60), HBO (%67) ve CBS (%70). Ayrıca Netflix, ekranda ve ekran dışında sunduğu Latin ve Hispanik yeteneklerin miktarını artırmada ilerleme kaydediyor.

    America Ferrera, Chavez'in uyarladığı ve Macro'nun yapımcılığını üstlendiği “I Am Not Your Perfect Mexican Daughter”ı yönetecek. Platform, 2021'de Jennifer Lopez, Danielle Sanchez-Witzel, Robert Patino ve Kalinda Vazquez ile genel anlaşmalar ve Sofia Vergara ("Griselda") ve Vanessa Ramos ("Blockbuster") ile yeşil ışıklı projeler imzaladı. Üstelik geçen yıl, sırasıyla “Wednesday”, “Florida Man”, “Lincoln Lawyer” ve “Breathe” için Jenna Ortega, Edgar Ramirez, Manuel Garcia-Rulfo ve Melissa Barrera başlıca başrol oyuncularıydı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top