Hesabım
    ‘Justified’ ve Yıldız Oyuncu Timothy Olyphant Geri Dönüyor

    Dizi ve sevilen karakter, mini diziyle geri dönüyor!

    Başarılı oyuncu Timothy Olyphant, yeni bir Justified mini dizisinde ABD Mareşali Raylan Givens olarak ekranlara geri dönüyor. Geçen yıl olası bir yeni dizi duyuran FX, cuma günü Justified: City Primeval adlı yapımı resmi olarak bildirdi. Hikaye, Elmore Leonard'ın City Primeval: High Noon in Detroit adlı romanından esinlendi.

    Hikaye şöyle: "Sekiz yıl önce Kentucky'yi terk eden Raylan Givens, şimdi Miami'de yaşıyor. Bir ABD Mareşali ve yarı zamanlı 14 yaşındaki bir kızın babası olarak hayatını dengelemeye çalışıyor. Saçları daha gri, şapkası daha kirli ve önündeki yol aniden arkasındaki yoldan çok daha kısa. Issız bir Florida otoyolunda şans eseri birileriyle karşılaşması onu Detroit'e götürür. Orada, bir zamanlar Detroit'in en iyilerinin elinden kayıp giden ve bunu tekrar yapmayı hedefleyen şiddetli, sosyopatik bir çaresiz olan Oklahoma Wildman olarak da bilinen Clement Mansell ile yolları kesişir. Mansell'in avukatı, heybetli Motor City'li Carolyn Wilder, müvekkilini temsil etmek için her şartta hazırdır, kendi oyunu da devam ederken, kendini polis ve suçlu arasında sıkışmış bulsa bile bunu ister. Bu üç karakter, City Primeval'den kimin canlı çıkacağını görmek için klasik Elmore Leonard tarzında bir çarpışma rotasına girer.”

    Justified, 2010-15 yılları arasında FX'te altı sezon yayınlandı ve sekiz Emmy Ödülü'ne aday gösterildi, iki ödül aldı ve ayrıca bir Peabody Ödülü kazandı. Dizi, Leonard'ın Fire in the Hole adlı romanına dayanıyordu ve Leonard, 2013'teki ölümüne kadar yapımcılara danışmanlık yaptı. Dave Andron ve Michael Dinner, Dinner'ın yönettiği mini dizinin baş yapımcıları olacak.

    Olyphant, yıldız ve yönetici yapımcı olarak geri dönecek. Yost, dizinin baş yapımcısı Sarah Timberman ve Carl Beverly, Peter Leonard, Taylor Elmore ve Chris Provenzano ile birlikte baş yapımcılar arasında yer alacak. Dizinin yapımcılığını Sony Pictures Television ve FX Productions üstlenecek. Dizinin 2023 yılında gösterimde olması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top