Hesabım
    Archie Panjabi, Snowpiercer'da Asha Rolünü Üstleniyor

    Karakterin yer aldığı ilk görseller görücüye çıktı

    Güzel, rahat bir Greyhound otobüsü muhtemelen şu anda Archie Panjabi'ye iyi görünüyor olabilir, çünkü başarılı oyuncu Snowpiercer'ın kadrosuna katıldı. Bu haber, raydan çıkmış bir yüksek hızlı trenin gizemini çözecek olan, Emmy ödüllü Good Wife yıldızının bir sonraki projesinin duyurusunu içeriyor. Snowpiercer, üçüncü sezonuyla 24 Ocak 2022 Pazartesi günü geri dönüyor ve TVLine'ın haberine göre ilk fotoğraflar yayınlandı.

    Panjabi, daha önce verdiği demeçte, üçüncü sezonu süper heyecanlı hale getirecek bir karakter olarak tanımladığı Asha'yı canlandıracağını söyledi. Panjabi, Asha'nın kendisini "dünyadaki son kişi" olduğuna inandığını zorlu koşullar altında hayatta kalmayı başardığını söylese de karakterin etrafını hala bir miktar gizlilik sarıyor. Bu nedenle aktris, “Trenden biri tarafından keşfedildiği zaman, hayatta kalma içgüdüleri devreye giriyor” diyor.

    Maskesiz Asha'nın görünüşüne göre, karakter şimdiye kadar gerçekten de çok şey atlattı. Panjabi, "Dünyadaki son insanı" canlandırmak için, "İlham almak için bir kurtarma köpeği olan köpeğim Bay Q'ya baktım. Kurtarılmadan önce aylarca sokaklarda hayatta kalmayı başardı. Her şeyi potansiyel bir tehdit olarak gördü. Her şey hayatta kalmakla ilgiliydi.” dedi. Üçüncü sezon oyuncu kadrosunda Mike O'Malley (Roche) ve Chelsea Harris (Bay Wilford) düzenli rollere terfi etti.

    Distopik dramanın ikinci sezonu, Snowpiercer/Big Alice treninin ikiye patlamasıyla sona erdi. Ardından Layton'ın modern, 10 arabalı "korsan treni" mahsur kalan mühendis Melanie Cavill'i bulmak için iki katına çıktı. Ne yazık ki, Layton ve Alex, Melanie'nin uzak bir araştırma istasyonunda uzun süreli izolasyonundan sağ çıkamadığını keşfedeceklerdi. Yeni sezonda belki de bunu halletmiş olarak karşımıza çıkacağız. Snowpiercer, temmuz ayında yapılan bir duyuruyla dördüncü sezon onayı aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top