Hesabım
    Snowpiercer'ın 4. Sezonuna Onay Geldi!

    Snowpiercer'ın 3. sezon çekimleri tamamlanırken 4. sezonuna onay geldi.

    Josh Friedman ve Graeme Manson'ın yaratıcısı olduğu TNT dizisi Snowpiercer, 4. sezonu için onayını resmi olarak aldı. Aynı zamanda Netflix sayesinde izleyici karşısına çıkan distopik bilim kurgu dizisi Snowpiercer'ın, 3. sezon çekimleri henüz tamamlandı. Dizinin başrolünde ise bir kez daha Daveed Diggs yer alıyor.

    Snowpiercer'ın 2. sezonu 2021'in Ocak ayı içerisinde gösterimini yapmıştı. 2. sezon, Layton ve Ruth Wardell'ın destekçi toplamasıyla ve Snowpiercer'ı geri almak üzere harekete geçmeleriyle bitmişti. Aquarium aracı yok edilmiş, böylece Snowpiercer'ın baş kısmıyla trenin geri kalanı birbirinden kopmuştu. Dizinin 3. sezonu 2022 yılında yayınlanacak. 4. sezon çekimlerine ise ne zaman başlanacağı henüz bilinmiyor.

    Snowpiercer'ın konusu ise şöyle: Dünyanın buzla kaplandığı bir dönemden yedi yıl sonrasında hayatta kalabilmeyi başaran çok az insan vardır. Yaşanan büyük felaketten sonra hayatta kalmaları Snowpiercer adında, kürenin etrafında dönen yuvarlak ve devasa trende yaşamaları sayesinde olur. İnsanların farklı olanaklara sahip bir şekilde yaşamını sürdürdüğü Snowpiercer, birbirinden adaletsiz durumlara ve zorlu yaşam koşullarına ev sahipliği yapar.

    Sevilen dizi Snowpiercer'ın oyuncu kadrosuna 3. sezonda Archie Panjabi ve Chelsea Harris ekleniyor. Dizinin ana kadrosunda Daveed Diggs'in yanı sıra Jennifer Connelly, Alison Wright, Iddo Goldberg, Mike O'Malley, Mickey SumnerLena Hall gibi isimler yer alıyor. Snowpiercer'ın ilk iki sezonuna Netflix üzerinden ulaşılabiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top