Hesabım
    Joshua Jackson, ‘Fatal Attraction’ın TV Uyarlamasında!

    Dizinin başrol oyuncularından biri daha açıklandı

    Joshua Jackson, Paramount Plus'taki "Öldüren Cazibe" filmine dayanan dizide başrollerden birini oynamak için imzayı attı. Jackson, daha önce adı duyurulan Lizzy Caplan'la birlikte oynayacak. Dizi, güçlü kadınlara yönelik modern tutumlar, kişilik bozuklukları ve zorlayıcı kontrol merceğinden evlilik ve aldatma gibi zamansız temaları irdeleyecek. Dizi, büyük çoğunlukla sinema versiyonundan uyarlanacak.

    Caplan, kısa bir ilişkiden sonra sevgilisi Dan'e (Jackson) takıntılı hale gelen Alex'i canlandıracak. Glenn Close, film versiyonunda Alex'i canlandırdı ve bu süreçte kendisine bir Akademi Ödülü ve Altın Küre adaylığı kazandırdı. Michael Douglas ise Dan'i canlandırdı. Paramount Plus Orijinal Senaryo Dizisi Başkanı Nicole Clemens, “Joshua, hem ekranda, hem de sahnede güzelce karmaşık karakterler yaratan inanılmaz bir yetenek. O ve Lizzy, insan ruhunun karmaşıklıkları hakkında nüanslı ve modern bir anlatı için mükemmel bir uyum içindeler. Bu kışkırtıcı ve büyüleyici hikayeyi yeni nesle taşımak için onlarla ortak olmaktan heyecan duyuyoruz." dedi.

    Jackson, en son Peacock drama dizisi “Dr. Death”te Dr. Christopher Duntsch'ı oynadı. Yakın zamanda oynadığı diğer televizyon çalışmaları arasında “The Affair”, “Little Fires Everywhere” ve “When They See Us” gibi eleştirmenlerce beğenilen programlar yer alıyor. Ayrıca “Fringe” ve “Dawson's Creek” gibi şovlarda geçirdiği süre ile tanınır.

    Alexandra Cunningham dizide yazar, showrunner ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Kevin J. Hynes, Cunningham ile bir ortak olarak hikayeyi oluşturdu ve aynı zamanda baş yapımcı olacak. Darryl Frank ve Justin Falvey, Amblin Television için yürütücü yapımcılık yapıyor. Paramount Television Studios yapımcılığını üstlenecek.Film, 1987'de gösterime girdi ve dünya çapında 320 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Close'un adaylıklarına ek olarak, film, en iyi film, en iyi yardımcı kadın oyuncu ve en iyi yönetmen kategorilerinde Oscar ve Altın Küre'ye aday gösterildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top