Hesabım
    "Archive 81" Dizisinin Showrunnerı İkinci Sezon Hakkında Konuştu

    İlk sezon finali, olası ikinci sezon için açık kapı bıraktı

    Gizem-korku dizisi “Archive 81”, 14 Ocak'ta Netflix'te ilk çıkışından bu yana önemli bir hayran kitlesi oluşturdu ve bir hafta sonra tüm yayın hizmetinde 1 numaralı program olarak yerini aldı. Bu, önemli sayıda izleyicinin şu soruyu kesinlikle merak ettiği anlamına geliyor: İkinci sezon olacak mı? Dizinin başındaki isim olan ve yürütücü yapımcılık yapan Rebecca Sonnenshine'ın istediği bir şey varsa o da diziye devam edebilmek.

    Dizinin yayınlanmasından önce bir röportaj veren Sonnenshine, “Archive 81”in bir antoloji dizisi olmadığını ama düşüncenin, Dan (Mamoudou Athie), Melody (Dina Shihabi) ve diğerlerinin hikayelerini bir saniye içinde devam ettirmeye karar verebilmek olduğunu doğruladı. Sonnenshine, "Fikir şu ki, bu karakterlerle yeni bir sezonda devam edeceğiz, eğer ikinci bir sezon için çok şanslıysak. Tek sezonluk bir dizi olarak tasarlanmamıştı. Bence anlatacak daha çok hikaye var. Bence ele alınması gereken iyi bir uçurumla bitirdik. Dan ve Melody'yi çevreleyen, daha fazla keşfedilecek çok zengin ve ilginç hayatları olan birçok karakter tanıtıyoruz. Yani evet, devam etmeyi umuyoruz.” dedi.

    Netflix henüz resmi olarak ikinci bir sezon siparişi vermedi. Ancak, Sonnenshine ve yazarları, “Archive 81” için şimdiden beyin fırtınası yapıyorlar. Sonnenshine, “İkinci bir sezon yapmayı çok isteriz. Beyin fırtınası yaptık. Fikirlerimiz var. Yazarlar hikayeyi anlatmaya devam etmek için gerçekten heyecanlılar. Oyuncularımızı çok seviyoruz, dünyayı seviyoruz.” diye ekledi. Hikayeleri ikinci sezonda devam edecek olan karakterler arasında en son Mark (Matt McGorry) tarafından kafasına klonlandığı görülen gizemli Virgil Davenport (Martin Donovan) ve Melody'nin annesi de olacak gibi gözüküyor.

    Sonnenshine, bu iki karakterden daha fazlasının geleceğini doğruladı ve aslında onlar için sekiz bölümlük ilk sezona sığamayacak daha fazla hikaye planlandığını belirtti. Potansiyel bir ikinci sezonda yanıtlanması gereken bir başka önemli soru: "Samuel nerede?" olacak. Bütün bu soruların cevapları için bir süre daha beklemek zorunda kalacağız.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top