Hesabım
    Jon Hamm, Apple TV+'ın Yeni Reklamında Biraz Dışlanmış Hissediyor

    Jon Hamm ve Apple TV+'tan eğlenceli reklam

    Jon Hamm, yakın zamanda yayınlanan bir Apple TV+ reklamında kendini biraz ihmal edilmiş hissediyor. Cuma günü, hafta sonu boyunca televizyonda yayınlanmadan önce sosyal medyada paylaşılan yüz yüze reklamda, Mad Men yıldızı, yayın platformunun yıldızlarla dolu yapımları arasında gezinirken ve evinde dinlenirken görülüyor.

    Oyuncu bunu yaparken, kendisini içermeyen bir liste olan Apple TV+ projeleriyle, çeşitli üst düzey sanatçıları şımartırken, olaya bir aktör olarak dışarıdan baktığını fark ediyor. Hamm kameraya bakarak, "Hey Apple, seni gücendirecek bir şey mi yaptım? Yani, Samuel L. Jackson, Billie Eilish, Tom HollandChris Evans... Peki Jon Hamm'a ne dersin?” diyor.

    Reklamda, Paramount'un merakla beklenen ve birçok kez ertelenen Top Gun: Maverick filminde rol alan Hamm, şirketle 2020'de Greyhound ve 2021'de Finch'te çalışmış olan Tom Hanks'e sesli mesaj bırakarak özgeçmişindeki boşluğu doldurmaya çalışıyor. Hamm, bu eğlenceli reklamla yüzünü hayranlarına tekrar göstermiş oluyor.

    Diğer oyuncuların Apple TV+ katılımına gelince, Jackson, 2020 filmi The Banker'da rol aldı ve The Last Days of Ptolemy Gray yolda. Holland, Cherry'de göründü ve yakında The Crowded Room'da izlenecek. Eilish, belgeselin odak noktası olarak Billie Eilish: The World's A Little Blurry'de yer aldı ve Evans, Emmy adayı Defending Jacob'la zaten geniş hayran kitlesine sahip. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top