Hesabım
    Dan Brown Uyarlaması The Lost Symbol, İlk Sezon Sonunda İptal Edildi

    Peacock, beklentileri karşılayamayan dizi için iptal kararı verdi

    Peacock, sadece bir sezonun ardından Dan Brown uyarlaması The Lost Symbol”ü iptal etti. 10 bölümlük dizi 16 Eylül'de giriş yaptı ve aynı zamanda son sezonu olan ilk sezonu 18 Kasım'da tamamladı. Dan Brown'un çok satan gerilim romanı “The Lost Symbol”den uyarlanan dizi, kaçırılan akıl hocasını kurtarmak ve küresel bir komployu engellemek için bir dizi ölümcül bulmacayı çözmesi gereken genç Harvard sembolbilimci Robert Langdon'ın ilk maceralarını takip ediyor.

    NBCUniversal'ın sahip olduğu platformda yayınlanmaya devam edecek olan “The Lost Symbol”ü iptal etme kararına aşina olan bir kaynak, Peacock ve yapımcıların, kitabın dizi uyarlamasının kaynak materyalin tam hikayesini anlattığına inandıklarını söylüyor. Böylece, zaten beklenen karşılığın alınamadığı dizi için anlatacak bir hikaye kalmadığı düşünceler arasında yer alıyor.

    “The Lost Symbol”da Ashley Zukerman (“Succession”), Valorie Curry (“Blair Witch”), Sumalee Montano (“10 Cloverfield Lane”), Rick Gonzalez (“Arrow”), Eddie Izzard (“Ocean's Thirteen”) ve Beau Knapp (“Seven Seconds”) rol alıyor. Peacock tarafından yapılan açıklamada, "Bu aksiyon dolu gizemli gerilim filmini üyelerimize sunmaktan gurur duyduk ve bu ilgi çekici dizinin tatmin edici, eksiksiz bir hikayeyle ortaya çıkmasını izlemekten zevk aldık. Bu uluslararası çok satan romanı hayata geçirdikleri için CBS Studios, Imagine Television ve UTV ile birlikte Dan Dworkin, Jay Beattie, Dan Brown, Brian Grazer ve Ron Howard'a minnettarız." denildi.

    “The Lost Symbol”, yazarlar Dan Dworkin ve Jay Beattie ile birlikte Brown, Brian Grazer, Ron Howard, Samie Kim Falvey, Anna Culp, John Weber ve Frank Siracusa tarafından yürütülüyor. Dan Trachtenberg, pilot bölümün yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendi. Drama, Universal Studio Group'un bir bölümü olan CBS Studios, Imagine Television Studios ve Universal Television'dan geliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top