Hesabım
    Netflix'in Suç Komedisi ‘Murderville’den Fragman

    Murderville fragman ünlü konuk oyuncuları da tanıtıyor

    Netflix, Will Arnett'in başrolde olduğu yeni suç komedi dizisi “Murderville”in ilk fragmanını yayınladı. Dizi, Andy Brereton ve Avril Spary tarafından yaratılan, BAFTA ödüllü BBC3 dizisi “Murder in Successville”den uyarlandı. Arnett, her bölümde bir cinayet vakasını çözmek için farklı bir ünlü konuk yıldızla eşleştirilen kıdemli bir cinayet masası dedektifi olan Terry Seattle rolünde.

    Şovun kırılma noktası, konuk yıldızlara bir senaryo verilmemesi, onları davayı doğaçlama çözmeye ve nihayetinde bölümün sonunda katilin kim olduğunu tahmin etmeye zorlamak. Fragman, Arnett'in Seattle'ının konuk yıldızlarla etkileşime girdiğini ve absürt vakalardaki yeni gelişmelerin ortaya çıkmasıyla onlara koçluk yaptığını gösteriyor.

    “Murderville”in altı bölümlük ilk sezonu 3 Şubat'tan itibaren Netflix'te yayınlanacak. Arnett'e ek olarak, Haneefah WoodLilan Bowden ve Phillip Smithey ana kadroyu tamamlıyor. İlk sezonun konuk yıldızları Kumail Nanjiani, Annie Murphy, Conan O'Brien, Ken JeongMarshawn Lynch ve Sharon Stone'dan oluşuyor. Krister Johnson, “Murderville”in baş yapımcısı olarak görev yapıyor.

    Arnett, başrolün yanı sıra dizinin yapımcılarından biri olarak da görev yapıyor. Marc Forman, Jonathan Stern, Peter Principato, Brian Steinberg. Tom Davis, Andy Brereton ve James De Frond da dizinin diğer baş yapımcıları arasında yer alıyor. Dizinin stüdyo hizmetini ve yapımcılığını Sony Pictures Television, Electric Ave, Abominable Pictures ve Artists First üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top