Hesabım
    Netflix Komedisi Space Force'un İkinci Sezonundan Fragman

    Steve Carell ve John Malkovich, daha fazla eğlence için geri dönüyor.

    Space Force'un ikinci sezonundan için ilk fragman geldi. Steve Carell, Amerika Birleşik Devletleri Silahlı Kuvvetleri'nin Uzay Gücü olarak bilinen altıncı şubesini kuran ilk insan grubunu konu alan Netflix komedi dizisine liderlik ediyor. Kurgusal dizide ayrıca John Malkovich, Ben Schwartz, Tawny Newsome, Diana SilversJimmy O. Yang ve Don Lake de rol alıyor.

    Bir işyeri komedisi olarak dan anılan Space Force'un ilk sezonu, karışık eleştiriler aldı. Bir önceki girişimleri olan The Office'le büyük başarı elde eden Carell ve Greg Daniels tarafından ortaklaşa oluşturulan Space Force, orta halli tepkilere rağmen ikinci sezon onayı aldı. Bununla birlikte, daha iyi bir sezon için en iyi çalışan yönleri güçlendirmek isteyen ekip, Parks and Recreation'dan Norm Hiscock'u ortak showrunner olarak ve Ken Kwapis'i yönetmen olarak kadroya dahil etti.

    Şakalar, sarhoşluk, ültimatomlar, cinsel gerilim, uyuşturucu kullanımı ve genel saçmalıkların tümü, bazı konuk yıldızlarla birlikte geri dönen oyuncu kadrosunu içeren yeni fragmanda sergileniyor. Patton Oswalt uzayda bir astronot olarak ortaya çıkarken, Tim Meadows, Carell ve ekibine Uzay Kuvvetleri organizasyonunda değerlerini kanıtlamaları için beş ay veren bir yetkili olarak ortaya çıkıyor.

    Carell, The Office'teki yıldıza dönüşmesini sağlayan performansından bu yana, uzun metrajlı film ve TV çalışmaları arasında geçiş yapan bir dizi projeye imza attı. The Office'ten ayrıldığından beri, Akademi Ödülü'ne aday gösterildiği The Way Way BackThe Big Short ve Foxcatcher gibi filmlerde rol aldı. Ayrıca, Çılgın Hırsız ve Minyonlar gibi animasyon filmlerinde Gru karakterini seslendirdi ve Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon ile Apple TV+'tan gelen The Morning Show'da rol alarak, Mitch Kessler'i canlandırdı.

     Space Force'un ikinci sezonu 18 Şubat 2022'de prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top