Hesabım
    ‘Titans’ın Dördüncü Sezon Kadrosuna Yeni Oyuncular Katıldı

    Dizi, üç yeni oyuncu için duyuruyu yaptı

    HBO Max, Joseph Morgan ve Franka Potente'nin "Titans"ın dördüncü sezonunda, dizinin düzenli kadrosunda yer alacağını duyurdu. Lisa Ambalavanar ise yinelenen bir rolü üstlenecek. Dizi, DC Evreni'ndeki genç kahramanları yaşlandıkça ve ait oldukları yeri bulmaya çalışma süreçlerinde takip ediyor. Üçüncü sezonda koşullar, karakterleri eski arkadaşlarıyla tekrar bir araya geldikleri ve yeni tehditlerle karşı karşıya kaldıkları Gotham City'ye çekti.

    4. sezon ilk olarak 16 Ekim 2021'de DC FanDome'da duyuruldu. Morgan, güçlü bir zekaya ve gizli, daha karanlık bir doğaya sahip, içine kapanık bir adam olan Sebastian Blood/Brother Blood'ı oynayacak. Morgan'ın önceki çalışmaları arasında “The Originals”, “Immortals” ve “Brave New World” yer alıyor. Potente, May Bennett/ Mother Mayhem'i oynayacak. Şiddet tehdidini her zaman yanında taşıyan doğal bir lider olan May, dünyadaki misyonuna sınırsız bir inançla bağlı, insan suretinde bir yırtıcıdır. Potente'nin önceki çalışmaları arasında “Taboo”, “Claws”, “Bourne” serisi ve “The Conjuring 2” yer alıyor.

    Ambalavanar, başkalarını manipüle etmekten ve bunu yaparken kaos yaratmaktan keyif alan, zeki, yalnız bir suçlu ve kara büyü ustası Jinx'i oynayacak. Ambalavanar'ın önceki çalışmaları arasında “Slotherhouse”, “The A List” ve “Doctors” yer alıyor. “Titans”ın yapımcılığını Weed Road Pictures ve Berlanti Productions, Warner Bros. Television ile birlikte yapıyor. Akiva GoldsmanGeoff Johns ve Greg Berlanti tarafından geliştirilen dizinin baş yapımcılığını Goldsman, Johns, Berlanti, showrunner Greg Walker, Sarah Schechter ve Richard Hatem üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top