Hesabım
    Amazon, Aksiyon Dizisi "Reacher"a İkinci Sezon Onayı Verdi

    Reacher, kısa sürede ikinci sezon onayını kaptı

    Reacher”, Amazon tarafından ikinci sezon için onay aldı. Aksiyon gerilim dizisi, yayıncıda sadece üç gün önce, 4 Şubat'ta yayınlandı. Hikaye, Lee Child'ın Jack Reacher roman serisine dayanıyor. İlk sezon, 1997'de piyasaya sürülen "Killing Floor" serisinin ilk romanına dayanıyor. Amazon'a göre, dizi şimdiden tüm zamanların en çok izlenen ilk beş programından biri oldu. 

    Alan Ritchson dizinin baş rolünde, sivil hayata yeni giren kıdemli bir askeri polis müfettişi olan Jack Reacher rolünde. Georgia, Margrave adlı küçük bir kasabaya vardığında, 20 yıl sonra ilk cinayetiyle boğuşan bir topluluk bulur. Polisler onu hemen tutuklar ve görgü tanıkları Reacher'ı suç mahallinde gördüklerini iddia eder. Masumiyetini kanıtlamaya çalışırken, derinlere kök salmış bir komplo ortaya çıkmaya başlar.

    Amazon Studios'un başkanı Jennifer Salke, “Reacher'ın olağanüstü ilk çıkışı, Lee Child'ın eğlence dünyasının en tanınmış kahramanlarından birini yaratmasının, Nick Santora'nın hikaye anlatımına özgün yaklaşımının, Alan'ın karakteri mükemmel şekilde düzenlemesinin ve önünde yorulmadan çalışan yetenekli insanların özverisinin bir kanıtıdır. Reacher'ın küresel etkisi, onu Prime Video'nun en büyük dizi çıkışlarından biri yapıyor ve hayranlara yeni favori şovlarının ikinci sezonunu getirmek için sabırsızlanıyoruz." dedi.

    Nick Santora, dizide yazar, yönetici yapımcı ve showrunner olarak görev yapıyor. Child ayrıca, Skydance Television için Don Granger ve Scott Sullivan'ın yanı sıra David Ellison, Dana Goldberg ve Bill Bost ile birlikte yönetici yapımcı olacak. Dizinin yapımcılığını Amazon Studios, Skydance Television ve Paramount Television Studios üstleniyor. İlk sezon kadrosunda Ritchson ile birlikte Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Chris Webster, Hugh Thompson, Maria Sten, Harvey Guillén, Kristin Kreuk, Currie Graham, Marc Bendavid, Willie C. CarpenterMaxwell Jenkins ve Bruce McGill yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top