Hesabım
    “The Lord of the Rings: The Rings of Power”dan Teaser Fragman!

    Büyük heyecan yaratan diziden ilk fragman yayında

    Amazon Prime Video'nun "The Lord Of The Rings: The Rings Of Power" dizisi için yayınladığı ilk teaser video şu soruyu soruyor: "Orada başka neler olduğunu hiç merak etmediniz mi?" Fırtınalı denizlerden, tehlikeli şelalelerden ve nefes kesici manzaralardan kesitler sunan video “merakımızın ötesinde harikalar” vaat ediyor. Ön görüntüler ayrıca, yakın zamanda ortaya çıkan liderlerin Orta Dünya anlayışlarının ötesine geçerek eylemde olduğunu da duyuruyor.

    Öne çıkanlar arasında Ismael Cruz Cordova'nın yetenekli okçusu Arondir, Morfydd Clark'ın Galadriel'i ve daha fazlası var. Prime Video'da 2 Eylül'de gösterime girecek olan dizi, Yüzüklerin Efendisi filmlerinin ve romanlarının olaylarından binlerce yıl önce, Orta Dünya'nın İkinci Çağı'nda geçiyor. Göreceli bir barış zamanında başlayan dizi, uzun süredir korkulan kötülüğün Orta Dünya'da yeniden ortaya çıkışıyla yüzleşirken hem tanıdık hem de yeni bir karakter topluluğunı izliyor.

    Seriye ayrıca, Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman ve Sara Zwangobani yer alıyor.

    Teaser, "Kraldan önce, arkadaşlıktan önce, yüzükten önce bu sonbaharda yeni bir efsane başlıyor." diye devam ediyor. Türkçe adıyla Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri, dizinin baş yapımcıları J.D. Payne ve Patrick McKay tarafından yönetiliyor. Yönetici yapımcılar Lindsey Weber, Callum Greene, J.A. Bayona, Belén Atienza, Justin Doble, Jason Cahill, Gennifer Hutchison, Bruce Richmond ve Sharon Tal Yguado olurken, yapımcılar Ron Ames ve Christopher Newman olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top