Hesabım
    ‘Your Honor’ın Uyarlaması ‘Hakim’ Yakında Atv’de

    Emmy adayı Your Honor, yerli diziye uyarlanıyor

    Tüm dünyada büyük ses getiren, Breaking Bad yıldızı Bryan Cranston'ın başrolde olduğu ‘Your Honor’ dizisi ülkemiz televizyonlarına uyarlanıyor ve diziyi ATV kanalı ekranlara getirmeye hazırlanıyor. Altın Küre adaylığı bulunan ve Peter Moffat tarafında yaratılan dizi, Showtime ekranlarında bir sezon yayınlandı ve Cranston'ın TV'ye dönüşünü müjdeledi.

    Uzun süredir hangi kanalda yayınlanacağı merakla beklenen ve adı Hakim olarak belirlenen uyarlamanın kanalı ATV oldu. Emmy ödüllü Bryan Cranston’ın başrolünde olduğu Your Honor’ın Türkiye versiyonunda başrolü usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu üstleniyor. Uzun süredir hazırlıkları yapılan Hakim’in etkileyici hikayesinin yanı sıra güçlü oyuncu kadrosuyla yakında atv ekranlarında olacak.

    Orijinal dizide, oğlu bir trafik kazasına karışan ve birinin ölümüne sebep olan Yargıç'ın, oğlunu kurtarma çabası ve düştüğü ikilem anlatılıyordu. Dizinin yerli versiyonunda da bir hakimin aynı kaderi paylaşması bekleniyor. Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu hakim karakteriyle karşımıza çıkacak. Diğer oyuncular ve prömiyer tarihi henüz duyurulmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top