Hesabım
    Bryan Cranston'lı "Your Honor"dan İlk Teaser Yayında!

    Breaking Bad'in yıldızı Cranston, yine iddialı bir yapımla geliyor..

    Breaking Bad”le büyük başarı elde eden ve 4 Emmy başta olmak üzere birçok ödül kazanan, daha sonra sinema kariyerine de ağırlık vererek Oscar adaylığı da elde eden Bryan Cranston, Showtime dizisi Your Honor'la ekranlara geri dönüyor. Diziden ilk teaser video yayınlandı ve görünüşe göre Cranston yine harika bir performansla bizi karşılayacak.

    Showtime için üretilen mini dizi Your Honor, Ron Ninio ve Shlomo Mashiach’ın yarattığı İsrail yapımı “Kvodo” adlı dizinin bir uyarlaması. Aynı dizi, başka ülkelerde de yeniden çevrim projelere ilham olmuştu. 10 bölümden oluşacak yapımda, New Orleans’ta gelişen bir hukuk davası konu ediliyor. Cranston dizide, oğlu araba kazasına karışan bir hakimin hikayesini takip edecek. Hakim, önce oğlunu kurtarmak için suça bulaşacak, daha sonra mesleği ve babalığı arasında ikileme düşecek.

    Your Honor’ın showrunner koltuğunda senarist Peter Moffat yer alıyor. Dizinin yürütücü yapımcıları arasında daha önce The Good Wife ve The Night Of adlı başarılı yapımlarla tanınan Michelle KingLiz GlotzerAlon AranyaRob Golenberg ve James Degus yer alıyor. Dizinin kadrosunda, Cranston dışında şu isimler yer alıyor; Truth Be Told'dan Hunter Doohan, vur-kaç kazasına karışan bir lise son sınıf öğrencisi olan Cranston’un oğlunu canlandırıyor. Michael Stuhlbarg suç patronu Jimmy Baxter'ı canlandırırken, Sofia Black D’Elia, Carmen Ejogo, Isiah Whitlock Jr. ve Hope Davis de önemli rollerde bu isimlere eşlik ediyor.

    Cranston, efsaneleşen “Breaking Bad”performansıyla dört kez Emmy ödülü kazandı. Cranston, Breaking Bad'in yanı sıra “Malcolm in the Middle”, “Sneaky Pete”, “Curb Your Enthusiasm” ve “Philip K. Dick’s Electric Dreams” gibi dizilerde rol aldı. Cranston, film tarafında ise “Argo”, “Trumbo”, “Godzilla”, “The Infiltrator”, “Power Rangers” ve “Last Flag Flying”de rol aldı. Trumbo performansı ona bir Oscar adaylığı kazandırdı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top