Hesabım
    Dönem Draması The Gilded Age, İkinci Sezon Onayı Aldı

    Dizi, ilk sezonu devam ederken, ikinci sezon onayı aldı

    HBO, “The Gilded Age”e, ilk sezonu devam ederken ikinci sezon onay verdi. “Downton Abbey”in yaratıcısı Julian Fellowes'tan gelen dizi, bugüne kadar yalnızca üç bölüm yayınlandı ve dördüncü bölüm bu akşam HBO Max'te yayınlanacak. İlk sezon toplam dokuz bölümden oluşuyor. 1882 yılında New York City'de geçen dizi, ekonomik patlama döneminde eski ve yeni para arasındaki çatışma hakkında iç içe geçmiş birkaç hikayeyi takip ediyor.

    Genç Marian Brook (Louisa Jacobson), babasının ölümünden sonra kırsal Pennsylvania'dan New York'a, teyzeleri Agnes van Rhijn (Christine Baranski) ve Ada Brook (Cynthia Nixon) ile birlikte yaşamak için taşınır. Yeni bir başlangıç ​​arayan hevesli bir yazar olan Peggy Scott (Denée Benton) eşliğinde Marian, istemeden teyzelerinden biri ve komşuları, acımasız bir demiryolu kralı George (Morgan Spector) ve hırslı karısı Bertha Russell (Carrie Coon) arasındaki sosyal savaşın tuzağına düşer.

    HBO Programlama Başkan Yardımcısı Francesca Orsi, “Julian Fellowes ve tüm 'Gilded Age' ailesi, 19. yüzyılın sonlarında New York City savurganlığı hikayeleriyle bizi tamamen büyüledi. Universal Television'daki ortaklarımızla birlikte, bu olağanüstü yetenekli ekiple ikinci sezon yolculuğuna çıkmaktan daha gururlu olamazdık." dedi.

    İlk sezondaki diğer oyuncular arasında Ben Ahlers, Michael Cerveris, Kelley Curran, Claybourne Elder, Linda Emond, Katie Finneran, Amy Forsyth, Michel Gill, Ward Horton, Bill Irwin, Sullivan Jones, Celia Keenan-Bolger, Nathan Lane, Audra McDonald, Debra Monk, Donna Murphy, Kristine Nielsen, Kelli O'Hara, Patrick Page, Taylor Richardson, Douglas Sills, John Douglas Thompson, Jeanne Tripplehorn ve Erin Wilhelmi yer alıyor.

    Fellowes diziyi yarattı ve yazar - yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Sonja Warfield aynı zamanda yazar ve yardımcı yapımcı olarak çalışıyor. Michael Engler, Salli Richardson-Whitfield gibi yönetmenlik ve yapımcılık yapıyor. Gareth Neame, David Crockett ve Bob Greenblatt da baş yapımcılar. Dizi, HBO ve Universal Television tarafından ortaklaşa çekiliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top