Hesabım
    HBO Max'in Korsan Parodisi ‘Our Flag Means Death’ten Fragman

    Oscar ödüllü Taika Waititi, Kaptan Karasakal rolünde

    Birbirlerini nezaketle öldüren kılıçlı, kendini beğenmiş kanunsuzlar mı? Bu açıkçası tipik bir korsan hikayesi değil. 1717'de geçen “Our Flag Means Death”, orta yaş krizinin ardından korsan gemisi Revenge'in kaptanı olmak için aristokrat yaşam tarzını değiştiren Stede Bonnet'i (Rhys Darby) takip ediyor. Yönetmenliğini yaratıcı David Jenkins'in üstlendiği dizinin baş yapımcılığını ve başrolünü Taika Waititi üstleniyor.

    10 bölümlük sezon, 3 Mart'ta, HBO Max'te, ilk üç bölümüyle prömiyer yapacak. Ardından, 10 Mart'ta üç bölüm daha, 17 Mart'ta iki bölüm ve 24 Mart'ta son iki bölüm izlenecek. Waititi, Nathan Foad, Samson Kayo, Vico Ortiz, Ewen Bremner, Joel Fry, Matt Maher, Kristian Nairn, Con O'Neill, Guz Khan, David Fane, Rory Kinnear, Samba Schutte, Nat Faxon, Fred Armisen ve Leslie Jones'tan oluşan kadrosuyla ilk bölümü yönetecek. 

    Korsan parodisi, aynı zamanda Jenkins, Garrett Basch ve Dan Halsted tarafından da yürütülüyor. Dizi, Oscar ödüllü Waititi'nin son televizyon projesi. “Jojo Rabbit” filmininyazar-yönetmeni, “The Mandalorian”da IG-11'i seslendiriyor ve aynı zamanda ilk sezon finalini yönetti. Waititi, FX'in “What We Do in the Shadows” dizisi için yönetici yapımcı olarak hizmet veriyor ve eleştirmenlerce beğenilen FX dizisi “Reservation Dogs”un ortak yapımcılığını ve yürütücü yapımcılığını yapıyor. “Thor: Love and Thunder”ın oyuncu-yönetmeni olan isim ayrıca, yatak odasında bir zaman yolculuğu portalı keşfeden genç bir çocuk hakkındaki Terry Gilliam'ın 1981 tarihli filmi “Time Bandits”in bir televizyon uyarlamasını kaleme alıyor.

    İşin film tarafına gelince, Waititi'nin ufukta isimsiz bir “Star Wars” projesi var ve “Tower of Terror”ü yönetiyor. Yaklaşan Searchlight futbol filmi “Next Goal Wins” tamamlandı, animasyonlu uzay hikayesi “The Incal” ise Şubat 2022 itibariyla ön prodüksiyon aşamasında. Our Flag Means Death, 3 Mart'ta HBO Max'te prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top