Hesabım
    Taika Waititi, HBO Max'in Komedi Dizisinde Korsan Olacak

    Waititi, "Kara Sakal" olarak karşımıza çıkacak

    Steven Taylor / GQ

    Variety'nin haberine göre Taika Waititi, yaklaşmakta olan HBO Max komedi dizisi "Our Flag Means Death"te korkunç korsan Kara Sakal olarak açık denizlere açılacak. Waititi, daha önce duyurulan oyuncu kadrosunun lideri Rhys Darby'ye katılmış oldu. İkili, daha önce HBO dizisi "Flight of the Conchords" ve "What We Do in the Shadows" filmlerinde birlikte çalıştı.

    Darby, beraber çalıştıkları her iki projede de rol aldı, Waititi ise HBO dizisinde yazar ve yönetmen olarak görev yaptı ve filmde oyuncu, yardımcı yazar, yardımcı yönetmen ve yapımcı olarak görev yaptı. Eylül 2020'de dizi için sezonluk siparişi verildiğinde Waititi'nin "Our Flag Means Death" için yapımcılık yapacağı ve pilot bölümü yöneteceği duyurulmuştu.

    Dizi, şımartılmış bir aristokrat olan ve korsan olmak için ayrıcalıklı hayatını terk eden Stede Bonnet'nin (Darby) gerçek maceralarına dayanıyor. Dizinin yaratıcısı David Jenkins, "Kara Sakalımız bir efsane, bir sevgili, bir dövüşçü, bir taktik dehası, şiirsel bir ruh ve muhtemelen deli. Bu rolü yalnızca bir kişi oynayabilir, ve bu isim harika Taika Waititi. Sakal takmaya karar vermesinden dolayı normalin ötesinde heyecanlandık." dedi.

    Waititi, Adolf Hitler olarak başrolünü üstlendiği ve yönettiği “Jojo Rabbit”le en iyi orijinal senaryo dalında Akademi Ödülü'nü kazandı. Film, aynı zamanda o yıl en iyi film için aday gösterildi. Waititi, aynı zamanda Marvel filmi “Thor: Ragnarok”u yönetmesiyle tanınıyor ve şu anda devam filmi “Thor: Love and Thunder” üzerinde çalışıyor. Ayrıca, 2020'de "What We Do in the Shadows"un FX dizisi uyarlaması en iyi komedi dizisi dalında bir adaylık aldığında kendisi de Emmy'ye aday olmuştu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top