Hesabım
    Viola Davis'in Michelle Obama Olduğu "The First Lady"den Fragman

    Politik diziden ilk fragman yayında!

    Showtime, Amerikan tarihi boyunca ön planda olan başkanlık çiftlerini konu alan yeni antoloji dizisi “The First Lady”nin ilk fragmanını yayınladı. Eski ABD başkanları, First Lady'ler, aileleri ve meslektaşları, A listesindeki bir yıldız kadrosu tarafından oynanacak. Obama'lar, Ford'lar ve Roosevelt'ler dizide tasvir edilenler arasında yer alıyor. Viola Davis, Barack Obama olarak yer alan  O-T Fagbenle (“The Handmaid's Tale”) karşısında Michelle Obama'yı oynayacak.

    Lexi Underwood (“Little Fires Everywhere”) ve Saniyya Sidney (“Kral Richard”) kızları Malia ve Sasha Obama'yı oynuyor. Michelle Pfeiffer, Betty Ford'u, Aaron Eckhart ise Gerald Ford'u oynuyor. Karakterlerinin genç versiyonlarını Kristine Froseth (“Looking for Alaska”) ve Jake Picking (“Top Gun: Maverick”) oynayacak. Dakota Fanning, kızları Susan Ford'u oynuyor.

    Gillian Anderson, genç yaşlarındaki Eliza Scanlen (“Little Women”) ile birlikte Eleanor Roosevelt'i canlandırıyor. Kiefer Sutherland, Franklin D. Roosevelt'i oynayacak ve Christopher Plummer daha eski bir canlandırmayı devralacak. Ellen Burstyn başkanın annesi Sara Delano Roosevelt'i, Caillee Spaeny kızı Anna Eleanor Roosevelt'i ve Jeremy Bobb eski başkan Theodore Roosevelt'i oynuyor. Diğer oyuncular arasında Başkan Yardımcısı Dick Cheney rolünde Rhys Wakefield, Savunma Bakanı Donald Rumsfeld rolünde Derek Cecil, First Lady Laura Bush rolünde Kathleen Garrett, Martin Luther King III rolünde Isaiah Williams ve daha fazlası yer alıyor.

    Lionsgate Television tarafından Showtime için hazırlanan, Aaron Cooley tarafından yaratılan 10 bölümlük dizinin yürütücü yapımcılığını Oscar ödüllü Cathy Schulman (“Crash”) yapıyor ve aynı zamanda showrunner olarak da görev yapıyor. Oscar ve Emmy ödüllü Susanne Bier (“The Undoing”) ilk sezonun tamamının yapımcılığını ve yönetmenliğini üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top