Hesabım
    Ödüllü Diziler Fargo ve Atlanta, Yeni Sezon Onaylarını Aldılar

    İki dizinin hayranlarına müjdeli haber aynı gün geldi!

    Fargo” ve "Atlanta" yeni sezon onaylarını kaptılar. Fargo, FX tarafından beşinci sezon için resmi olarak yenilendi. Noah Hawley'den gelen ve eleştirmenlerce beğenilen antoloji dizisinin 4. sezonu 2020'de yayınlandı. Hawley, “Fargo”yu yarattı ve aynı zamanda dizide yönetmen ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Warren Littlefield ve yapım şirketi The Littlefield Company, dizinin dayandığı filmi yazan ve yöneten Joel ve Ethan Coen ile birlikte yönetici yapımcı olarak da hizmet veriyor. Toluca Pictures'dan Steve Stark da yönetici yapımcılık yapıyor.

    FX Başkanı Eric Schrier, “Noah ve Warren, 'Fargo'nun dört muhteşem sezonu aracılığıyla hayranlarını memnun etti ve ilham verdi. MGM'deki ortaklarımızla birlikte, TV'nin en iyi ve en beğenilen dizilerinden biri haline gelen Fargo'nun yeni bir sezonunu duyurmaktan dolayı heyecan duyuyoruz.” dedi.  “Fargo” FX'te ilk kez 2014'te çıkış yaptı. Geçmiş sezonlarda Chris Rock, Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregorBilly Bob Thornton gibi yıldız isimler rol aldı. Dizi, yayın hayatı boyunca 55 Emmy Ödülü'ne aday gösterildi ve altı tanesini kazandı. 

    Atlanta, dördüncü ve final sezonu onayı aldı. Duyuru, FX patronu John Landgraf tarafından perşembe günü FX'in TCA gününde bir yönetici oturumu sırasında yapıldı. Daha önce hit komedi dizisinin 3. ve 4. sezonları arka arkaya çektiği biliniyordu, ancak, dizinin sona erdiği resmi olarak doğrulanmamıştı. Landgraf, Sezon 3'ün 24 Mart'ta başlayacağını ve Sezon 4'ün bu sonbaharda yayınlanacağını söyledi. 3. Sezon, Hulu'da ilk kez lineer çıkışının ertesi günü yayınlanacak.

    Emmy ödüllü dizinin ikinci sezonu 2018'de yayınlandı. Donald Glover, Brian Tyree HenryZazie Beetz ve Lakeith Stanfield dizinin yıldızları arasında yer aldı. Dizinin yürütücü yapımcılığını Glover ve kardeşi Stephen ile birlikte Paul Simms, Dianne McGunigle ve Hiro Murai üstleniyor. FX Productions stüdyo olarak da hizmet veriyor. "Atlanta"nın ilk sezonu altı Emmy Ödülü'ne aday gösterildi ve iki ödül kazandı. Dizi şimdiye kadar iki sezonda 22 aday arasından beş Emmy kazandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top