Hesabım
    Chris Rock
    Görev Oyuncu , Senarist , Yönetmen Daha fazlası
    Uyruk
    Amerikalı
    Doğum tarihi 7 Şubat 1965
    Yaş
    59
    36
    yıllık kariyer
    68
    film ve dizi
    Kevin Hart & Chris Rock: Headliners Only Teaser

    Filmografi

    Rustin
    Rustin
    17 Kasım 2023
    Paw Patrol: Süper Film
    Paw Patrol: Süper Film
    29 Eylül 2023
    Amsterdam
    Amsterdam
    7 Ekim 2022
    Spiral: Testere Devam Ediyor
    Spiral: Testere Devam Ediyor
    20 Ağustos 2021
    Roald Dahl’s The Witches
    Roald Dahl’s The Witches
    Vizyon tarihi belirsiz
    Fargo (2014)
    Fargo (2014)
    30 Kasım 2020

    Fotoğraflar

    Haber

    Chris Rock "Testere" Serisine Geri Dönecek mi?
    Haberler - Sanatçılar
    "Saw XI" yapımcısı Chris Rock'ın seriye geri dönüşü hakkında konuştu.
    26 Aralık 2023 Salı
    Chris Rock, Martin Luther King Jr. Biyografisi İçin Yönetmen Koltuğuna Geçiyor
    Haberler - Sanatçılar
    Filmin yapımcılığını Steven Spielberg üstlenecek.
    6 Ekim 2023 Cuma
    Yorumlar
    Back to Top