Hesabım
    ‘Supergirl’ Yıldızı Melissa Benoist'in Yeni Projesi Belli Oldu

    HBO Max Dizisi ‘Girls on the Bus’ın başrolü açıklandı!

    Melissa Benoist yakında Berlanti dünyasına geri dönebilir. Variety'nin haberine göre, Benoist, Greg Berlanti'nin yürütücü yapımcılığını üstlendiği HBO Max dizisi “The Girls on the Bus”ta rol almak için görüşmelerde bulunuyor. Berlanti, daha önce, başrolde Benoist'in oynadığı The CW dizisi “Supergirl”ün yürütücü yapımcılığını üstlenmişti.

    HBO Max ve Warner Bros. Television temsilcileri yorum yapmaktan kaçındı. Perşembe günü, “The Girls on the Bus”ın daha önce The CW ve Netflix'te kurulduktan sonra HBO Max'te doğrudan seri siparişi aldığı açıklandı. Dizi, Amy Chozick'in "Chasing Hillary" adlı kitabının bir bölümünden uyarlandı. Gösteri, kusurlu başkan adaylarının geçit töreninin her hareketini takip ederken, yol boyunca dostluk, aşk ve skandal bulan dört kadın gazeteciyi anlatan, karakter odaklı bir komedi-drama olarak tanımlanıyor.

    Benoist, gösterinin CW'deki altı sezonluk çalışması boyunca “Supergirl”de rol aldı. 2021'de 120'den fazla bölümün ardındanm sona erdi. Benoist ayrıca, çapraz hikayelerle The CW'deki diğer birçok DC şovunda aynı karakteri oynadı. Ayrıca, Fox müzik dizisi “Glee”de Marley Rose'u oynadığı rolüyle tanınıyor. Uzun metrajlı filmleri arasında “Jay and Silent Bob Reboot”, “Whiplash”, “Danny Collins” ve “Patriots Day” yer alıyor.

    Julie Plec ve Chozick, “The Girls on the Bus”ı hem yazıp, hem de yürütücü yapımcılığını üstleniyor. Berlanti, Sarah Schechter ve David Madden, Berlanti Productions aracılığıyla yürütücü yapımcılar olarak hizmet veriyorlar. Warner Bros. Television, Berlanti Productions ile şu anda stüdyoda genel bir anlaşma kapsamında yapımcılık yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top