Hesabım
    Emma Laird, Tom Holland ve Amanda Seyfried'lı ‘The Crowded Room’un Kadrosunda

    Kornél Mundruczó tarafından yönetilen Apple dizisinin kadrosu genişliyor

    Sam Irons

    Emma Laird, Akiva Goldsman'ın Apple Studios ve New Regency için yazıp, yürütücü yapımcılığını üstlendiği dramatik gerilim dizisi The Crowded Room'da Tom Holland ve Amanda Seyfried'e katıldı. Gerilim yüklü Vanessa Kirby-Shia LaBeouf draması Pieces of a Woman'ı yöneten Kornél Mundruczó, kısmen Daniel Keyes tarafından yazılan The Minds of Billy Milligan'a dayanan dizinin 10 bölümlük ilk sezonunu yönetiyor.

    Baş karakter, dissosiyatif kimlik bozukluğu savunmasını kullanarak (kısmen Goldsman'ın kendi hayatıyla ilgili olarak) büyük bir suçtan beraat etti ve dizinin odak noktasını oluşturuyor. Kadroya ayrıca Sasha Lane (Loki) ve Christopher Abbott (Catch-22) katılıyor. Emmy Rossum da şu an son görüşmelerde. Holland, birden fazla kişiliğe sahip genç bir adam olan Danny Sullivan'ı oynuyor.

    Seyfried, kariyerinin en zorlu vakasıyla karşı karşıya kalan bir klinik psikolog, Rossum ise Danny'nin annesi olacak. Laird, Danny'nin lisedeki kız arkadaşını ve onun yeteneğini ve kalbini tanıyan tek kişiyi oynuyor. Dizi, mart ayında New York'ta prodüksiyona başlıyor. Yükselen yetenek, prestijli, yıldızlarla desteklenen bir mini dizide sükse yapacak bir rolü kaptığı için, önümüzdeki yıllar adını daha çok duyurabilir.

    Genç aktris, Paramount Plus'ın Taylor Sheridan tarafından yaratılan ve kısa süre önce ikinci sezonu için seçilen Mayor of Kingstown adlı dizisinde Jeremy Renner'ın karşısında görülecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top