Hesabım
    Oscar Adayı Amanda Seyfried, Tom Holland'lı ‘The Crowded Room’da!

    İki yıldız, Apple dizisinde bir araya geliyor

    Apple TV Plus, yaklaşan antoloji dizisi “The Crowded Room”da Tom Holland'ın karşısında Amanda Seyfried'in rol alacağını duyurdu. Oscar adayı oyuncu, kariyerinin en zorlu vakasıyla karşı karşıya kalan bir klinik psikolog olan Rya'yı oynayacak. Rya, bekar bir anne olarak hayatını dengelemeye çalışırken, hastalarını kendi hayatından da öne koyan bir psikolog olarak tanımlanıyor.

    “The Crowded Room”, Weed Road Productions aracılığıyla baş yapımcılık yapan yazar Akiva Goldsman'dan geliyor. Dizi, akıl hastalığıyla mücadele eden ve başarılı bir şekilde yaşamayı öğrenen insanların ilham verici hikayelerini keşfedecek. İlk sezon, kısmen Goldsman'ın kendi hayatına ve Daniel Keyes'in “The Minds of Billy Milligan” biyografisine dayanan 10 bölümden oluşuyor.

    Daha önce açıklandığı gibi, Tom Holland, Danny Sullivan adlı başrol karakterini oynuyor. Holland ayrıca Goldsman ile birlikte yürütücü yapımcılık yapıyor. Kornel Mundruczo, ilk sezon için yönetmen ve yapımcı olarak eklendi. Seyfried, son zamanlarda David Fincher'ın kendisine Akademi Ödülü adaylığı kazandıran “Mank” filminde Marion Davies'i canlandırdı. Sırada, Theranos'un kurucusu ve CEO'su Elizabeth Holmes olarak yer aldığı “The Dropout” var. Seyfried ayrıca, “Mamma Mia!” daki Sophie rolüyle de tanınıyor.

    The Crowded Room, Apple Studios ve New Regency ortak yapımı. Dizinin yürütücü yapımcılığını Suzanne Heathcoate, EMJAG Productions adına Alexandra Milchan ve New Regency'den Arnon Milchan, Yariv Milchan ve Michael Schaefer üstlenecek. Tom Holland, son zamanlarda Spider-Man No Way Home ve Uncharted gibi gişe canavarı filmlerle karşımıza çıktı ve TV dünyasına da hareket getirecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top