Hesabım
    Outlander Dizisinin Öncesini Anlatan Proje Yolda

    Starz, preuel dizi için çalışmalara başladı

    Outlander dünyası Starz'da genişlemeye hazırlanıyor. Birinci sınıf kablo kanalı ve yapımcı Sony Pictures TV, Outlander için bir prequel serisi geliştiriyor. Showrunner Matthew B. Roberts, projeyi yazacak ve yürütücü yapımcılığını üstlenecek. Haber, zaman yolculuğu yapan dizinin Covid gecikmeli altıncı sezonunun Starz'da başlamasından bir haftadan biraz fazla bir süre önce geldi.

    Outlander, zaten yedinci sezon için yenilendi. Starz ve Sony şimdilik resmi duyuruyu yapmadı. Potansiyel prequel için kadro ve hikaye ile ilgili ayrıntılar gizli tutuluyor. Outlander'ın dayandığı romanların yazarı Diana Gabladon, Jamie Fraser (Starz serisinde Sam Heughan tarafından canlandırıldı) ve Ian Murray'in (Steven Cree) daha genç versiyonlarına odaklanan Virgins adlı bir romanı 2013 yılında yazdı.

    Gabladon, şubat ayının başlarında bir Facebook gönderisinde başka bir prequel olacağını ima etti. Outlander dünyasının olası bir genişlemesi, büyük biri sürpriz değil. Outlander'ın baş yapımcısı Ron Moore, Şubat 2021'de Hollywood Reporter'ın TV'nin En İyi 5 podcast'ine verdiği bir röportajda ana dizinin potansiyel yan ürünlerini işaret etmişti. 

    Moore, yaptığı açıklamada, "Bu konuda çok iyimserim. Bundan daha erken gerçekleştiğini görmekten mutlu olacağımı kabul ediyorum ama her şey zamanında oluyor." dedi ve heyecanını dile getirdi. Sony ile genel bir anlaşması olan Roberts, Moore ve Tall Ship Productions ortağı Maril Davis ile birlikte ön filmin yürütücü yapımcılığını üstlenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top