Hesabım
    Chucky'nin İkinci Sezonu Bu Yıl Sonunda Geliyor

    İkinci sezonla ilgili son detaylar neler?

    Orijinal Child's Play serisinin yaratıcısı Don Mancini, USA Network ve Syfy'nin spin-off serisi Chucky'nin gelecek ikinci sezonu için yeni bir teaser poster yayınladı. Chucky'nin ilk sezonu, geçtiğimiz ekim ayında yüksek reytingler ve eleştirmenlerden gelen olumlu eleştirilerle prömiyerini yaptı. Mancini, film serisinin tanıdık isimlerinden bazıları olan Brad Dourif, Jennifer Tilly, Fiona Dourif, Alex Vincent ve Christine Elise'in geri dönüşünü gören dizinin yaratıcısı olarak görev yapıyor.

    Channel Zero'nun yaratıcısı Nick Antosca, bu dizinin baş yapımcısı olarak görev yapıyor. Chucky, geçen yılın kasım ayında ikinci bir sezon için yenilendi. Mancini'nin resmi Twitter sayfasında tweetlediği poster basit ve konuya uygun. Chucky 2 başlığı, bir reklam panosuna benzeyen parlak kırmızı harflerle donatılmış posterin üzerinede duruyor. Başlığın arkasında, bir izleyici yeterince dikkat etmiyorsa gözden kaçırması muhtemel, katil bebeğin ince bir görüntüsü var. Posterin geri kalanı siyah ve başlığın altında sadece 2022 yılı var.

    Chucky'nin ilk sezonu, kasabasındaki yerel bir bahçe satışından katil Good Guy bebeğini alan 13 yaşındaki Jake Wheeler'ı (Zackary Arthur) izledi. Chucky, Jake'e beklenmedik bir sırdaş olarak hizmet ederken ve kasabada ortalığı kasıp kavururken, geçmişinden insanlar ona musallat olmak ya da hizmet etmek için geri döndüler. İlk sezon, 2021'in kablolu televizyonda en yüksek puan alan prömiyerlerinden birine sahipti ve şu anda Rotten Tomatoes'ta yüzde 91 gibi başarılı bir puana sahip.

    Chucky'nin ikinci sezonu hakkında şu anda fazla bir şey bilinmiyor, ancak birçok kaynak, Chucky ve Tiffany'nin 2004'te Seed of Chucky'de görünen çocuğu Glen/Glenda'nın bu gidişle ortaya çıkacağını ima etti. Chucky'nin ikinci sezonunun çekimlerine ne zaman başlanacağı veya daha önce çekilip çekilmeyeceği konusunda herhangi bir haber açıklanmadı ama dizinin hayranlarının bu yıl diziye kavuşacağı kesin. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top