Hesabım
    Tiffany Haddish'li ‘The Afterparty’, İkinci Sezon Onayı Aldı

    Apple TV Plus, komedi dizisine devam kararı aldı

    Gizem devam ediyor! Apple TV Plus, “The Afterparty”nin ikinci sezon onayını aldığını duyurdu ve Tiffany Haddish'in Dedektif Danner rolüyle geri döneceğini doğruladı. Chris Miller ve Phil Lord'dan gelen dizi, her bölümün farklı bir türde ve farklı bir karakterin bakış açısıyla anlatıldığı bir komedi cinayet gizemi barındırıyor.

    Birinci bölüm, esas amacı lise aşkı Zoë (Zoë Chao) ile yeniden bağlantı kurmak olan kaçış odası tasarımcısı Aniq'in (Sam Richardson) anlatısını takip ettiği için romantik bir komedi tarzında karşımıza çıktı. İlk sezon, partinin ev sahibi Xavier (Franco) öldürüldüğünde lise buluşmaları için bir sonraki partiye katılan bir grup yetişkini takip etti. Ortağı Dedektif Culp (John Early) tarafından desteklenen Dedektif Danner, her katılımcıya gece olaylarını nasıl hatırladıklarını soruyor.

    Ben Schwartz, Ike BarinholtzIlana Glazer ve Jamie Demetriou da başrolde yer alıyor. Haber, 4 Mart'ta yayınlanacak olan ilk sezon finalinden önce geliyor. "Maggie" başlıklı bölümde, Danner'ın Xavier'in ölümünün ardındaki gerçek hikayeyi bir araya getirmesine yardımcı olmak için beklenmedik bir tanığın ortaya çıktığı görülüyor. Chris Miller, “The Afterparty”nin yönetmeni ve showrunner'ı olarak görev yapıyor.

    Dizi, Lord ve Miller'ın beş yıllık genel televizyon anlaşmasının bir parçası olarak TriStar TV ve Sony Pictures Television tarafından Apple için üretildi. Lord ve Miller, “The Lego Movie” ve “Cloudy With a Chance of Meatballs”ı yazıp yönetmelerinin yanı sıra “21 Jump Street” ve “22 Jump Street”i yönetmeleri ve “Spider-Man: Into the Spider-verse'ün yapımcılığını üstlenmeleriyle tanınıyorlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top