Hesabım
    Cinayet Komedisi "The Afterparty"den Fragman!

    Apple, yeni komedi dizisinden ilk fragmanı yayınladı

    Apple TV+ Plus, Tiffany Haddish liderliğindeki bir oyuncu kadrosunun yer aldığı, yakında çıkacak olan gizemli cinayet komedi dizisi The Afterparty'nin fragmanını yayınladı. Dizi, 28 Ocak'tan itibaren Apple TV+'ta yayınlanmaya başlayacak ve ilk üç bölümü, daha sonra haftalık bölümler izleyecek. Video, Dave Franco'nun lise arkadaşlarının yeniden bir araya gelmesinden sonraki parti sırasında öldürülen karakterinin cinayet soruşturmasını vurguluyor.

    Katilin kim olduğunu bulmak için Tiffany Haddish, katılımcılara o geceye dair farklı bakış açılarına sahip hikayelerini anlatma şansı veriyor. Giriş satırında "Dizi, bir lise buluşmasında yaşanan bir cinayet gizemini merkez alıyor. Sekiz bölümün her biri, farklı bir karakterin bakış açısıyla anlatılan aynı gecenin yeniden anlatımını içeriyor, her biri kendi benzersiz görsel stiline ve anlatıcının kişiliğine uygun film türüne sahip.” deniyor. 

    The Afterparty, aynı zamanda showrunner olarak da görev yapan Chris Miller tarafından yaratıldı ve yönetiliyor. Dizide, Tiffany Haddish (Girls Trip), Sam Richardson (Veep), Zoë Chao (Love Life), Ben Schwartz (Space Force), Ike Barinholtz (The Mindy Project), Ilana Glazer (Broad City), Jamie Demetriou (Fleabag), Dave Franco (The Disaster Artist) ve John Early (Search Party) yer alıyor.

    Dizinin yürütücü yapımcılığını Oscar ve Altın Küre ödüllü ikili Chris Miller ve Phil Lord üstleniyor. İkili, Sony Pictures Television ile yaptıkları beş yıllık kapsamlı televizyon anlaşmasının bir parçası olarak Lord Miller Productions şirketi adına bu görevi üstleniyor. Aubrey Lee tarafından filmin baş yapımcılığı Anthony King'le birlikte yürütülüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top