Hesabım
    'South Park', Vladimir Putin ve Nükleer Savaş Tehdidi ile Alay Ediyor

    South Park'tan ses getirecek bölüm!

    South Park, yaratıcılar Trey Parker ve Matt Stone liderliğinde macerasına devam ediyor ve bu yetenekli isimler Rusya-Ukrayna savaşı haberlerini son bölüme taşıdı. Çarşamba günkü "Soğuk Savaşa Dönüş" bölümünde South Park, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "cinsel organı eskisi gibi çalışmadığı" için yaşlandığı ve daha agresif olduğu bir hikaye yarattı.

    South Park'ın ilköğretim danışmanı Bay Mackey, çocukları 1960'lardan kalma nükleer bomba tatbikatlarıyla korkuturken, sağlam Savaş Oyunları ve Kızıl Şafak referanslarını içeren 80'lerin nostaljisiyle korkuları daha da artırıyor. Putin ayrıca, 1980'lerde sıkışıp kaldığı için alay ediliyor. Konunun bir kısmı, bir Rus öğrenciye karşı bir binicilik yarışmasında Butters ve ebeveynlerin kimin kazandığına dair algılanan etkileri etrafında dönüyor.

    Şu anda 25. sezonunda olan South Park, Comedy Central çizgi filminin bu kadar güncel olmasına alan açan geri dönüşü sayesinde savaşı ele alan ilk senaryolu dizi oldu. Gerçekte, çarşamba günü, Rus birliklerinin ülkenin güneyi için savaşta önemli bir an olarak kaydedilen Kherson şehrini ele geçirdiği bildirildi. Gün boyunca, Rus birlikleri kuşatmaya devam ederken, başkent Kiev'de patlamalar meydana geldi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top