Hesabım
    ‘Pitch Perfect’ Yıldızı Skylar Astin, ‘Grey’s Anatomy’nin Kadrosunda

    Astin, yakın zamanda “Zoey’s Extraordinary Playlist”in kadrosunda da yer aldı

    Pitch Perfect” ve yakın zamanda yayınlanan “Zoey’s Extraordinary Playlist”in yıldızı olan Skylar Astin, tekrar eden bir rolle “Grey’s Anatomy”nin kadrosuna katıldı. Yeni sezon bu ayın sonunda, "Put the Squeeze on Me" başlıklı 24 Mart bölümüyle başlayacak. ABC temsilcilerine göre Astin, Todd Eames'i oynayacak ve karakter için bir açıklama var: "Nazik bir ruha sahip, çekici ve yakışıklı Eames, çevre bilimlerinde doktora sahibi ve iyi bir iş tablosuna sahip. Gray Sloan Memorial'da hamile bir hasta olan kız kardeşiyle oldukça yakın."

    Astin, ilk olarak “Spring Awakening” filmindeki Georg rolüyle bir müzikal tiyatro oyuncusu olarak öne çıktı. “Pitch Perfect” (2012) ve “Pitch Perfect 2”da Jesse olarak rol aldı ve televizyonda çok sevilen “Crazy Ex-Girlfriend” ve “Zoey's Extraordinary Playlist” dizilerinde yer aldı. 18. sezonunda “Grey's Anatomy”, 18-49 yaş grubunda ABC'nin 1 numaralı programı olmaya devam ediyor. Televizyonda en çok reyting alan dizilerden biri ve ocak ayında 19. sezon için yenilendi.

    Orijinal yıldızlar Ellen PompeoChandra Wilson ve James Pickens Jr.'ın hepsi geri dönmeye hazır. Dizinin beşinci sezonundan beri Owen Hunt'ı oynayan Kevin McKidd, Variety ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda, "Grey's Anatomy"nin daha ne kadar devam edeceğini bilmemekle birlikte, kendimizi bir nevi dizinin içinde gibi hissediyoruz." dedi.

    Geçen sonbaharda, “Grey's Anatomy”yi yaratan ve dizginleri şu anki showrunner Krista Vernoff'a devrettiği 14. sezonuna kadar denetleyen Shonda Rhimes gösterinin daha ne kadar devam edeceğini bilmediğini ve artık kendisinin karar vermediğini açıkladı. Dizi, en az iki sezon daha devam edecek ve en uzun soluklu dizilerden biri olarak tarihe geçti bile.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top