Hesabım
    ‘God of War’ Oyununun TV Uyarlaması Geliyor!

    Amazon, oyun uyarlamalarına bir yenisini daha ekliyor

    Variety'nin haberine göre, Amazon Prime Video, Sony Pictures Television ve PlayStation Productions'tan bir "God of War" canlı aksiyon TV dizisi uyarlaması almak için görüşmelerde bulunuyor. Santa Monica Studio tarafından yaratılan popüler PlayStation oyununa dayanan proje için henüz bir anlaşma yapılmadı ama görüşmelerde sona gelindiği bildirildi. 

    Potansiyel seri, "The Expanse"in yaratıcıları Mark Fergus ve Hawk Ostby ile "The Wheel of Time"ın baş yapımcısı Rafe Judkins'ten geliyor. PlayStation'ın resmi "God of War" açıklamasına göre: "2005'te PlayStation 2'de 'God of War'ın piyasaya sürülmesiyle birlikte Santa Monica Studio, birden fazla platformda yedi oyun yarattı. 2018'deki en son sürüme kadar, franchise, Olympian tanrıları tarafından ailesinin öldürülmesi ve kandırılmasının bir sonucu olarak, intikam yolunu izleyen Kratos'un Yunan dünyasındaki yolculuğuna odaklandı. Şimdi, tanrıların gölgesinin dışında bir adam olarak yaşayan Kratos, bilmediği topraklara, beklenmedik tehditlere ve ikinci bir baba olma şansına uyum sağlamak zorundadır. Çift, oğlu Atreus ile birlikte vahşi İskandinav topraklarına adım atacak ve son derece kişisel bir görevi yerine getirmek için savaşacak.”

    "God of War" dizisinin Amazon'a gelmesi durumunda, "Westworld"ün yaratıcıları Lisa Joy ve Jonathan Nolan'dan gelen Amazon'un "Fallout" uyarlaması da dahil olmak üzere, yapım aşamasında olan veya yapım aşamasında olan video oyunlarına dayalı bir dizi TV yapımının en sonuncusu olacak. HBO'nun “The Last of Us”ı (başka bir PlayStation oyununa dayalı), Paramount Plus'ın yakında çıkacak olan “Halo”, Anthony Mackie'nin yönettiği “Twisted Metal”, Peacock ve Netflix'in “Resident Evil” projesi bu projelerin en önemlileri.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top