Hesabım
    ‘The Batman’ Filmi Sonrası Bir Diziye Daha Onay Çıktı: "Penguin"

    Colin Farrell, filmdeki rolünü tekrar edecek

    HBO Max'teki The Penguin karakteri, “The Batman” yan serisi olarak tam sezonluk bir dizi siparişi aldı. Colin Farrell, yakın zamanda vizyona giren filmde ünlü Batman kötü adamı olarak oynadıktan sonra mini dizi için geri dönecek. DC için Bob Kane ve Bill Finger tarafından yaratılan karakterlere dayanan şov, gerçek adı Oswald Cobblepot olan karakteri Gotham'ın yeraltı suç dünyasının saflarında yükselirken takip edecek. 

    Farrell, “Matt Reeves'in 'The Batman' için yarattığı dünya, Oswald Cobblepot'un gözünden daha derin bir bakışı garanti eden bir dünya. Karanlık saflarda yükselip Penguen olurken Oz'un bu keşfine devam etmekten dolayı daha heyecanlı olamazdım. Biraz delilik ve biraz kargaşa için onu Gotham sokaklarına geri döndürmek iyi olacak.” dedi. 

    Lauren LeFranc, dizide yazar ve showrunner olarak görev yapacak. Penguen, genellikle silindir şapkası, tek gözlüğü ve çok çeşitli ölümcül şemsiyeleriyle tanınan Batman Rogues Gallery'nin en ünlü üyelerinden biri. Canlı aksiyon tarafında, karakter daha önce Burgess MeredithDanny DeVito ve Robin Lord Taylor gibi oyuncular tarafından oynanmıştı. Reeves, “Colin, 'The Batman' filminde Penguen olarak ekrandan fırladı ve HBO Max'te bu karakterin iç yaşamını derinlemesine keşfetme şansına sahip olmak mutlak bir heyecan.” dedi. 

    “The Batman”, 4 Mart'ta ABD ve birçok ülkede gösterime girdi. Film bugüne kadar küresel gişede 300 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Film eleştirmenlerden de olumlu eleştiriler aldı. Ülkemizde de ilk haftası bitmeden 500 bin izleyici barajına ulaşmak üzere ve Spider-Man: No Way Home sonrası pandemi döneminin en iyi yabancı filmlerinden biri olma yolunda ilerliyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top