Hesabım
    Josh Brolin'li Western Dizisi ‘Outer Range’den Fragman

    Amazon Prime Video, diziden ilk fragmanı paylaştı

    Prime Video, Oscar adayı Josh Brolin'in başrolde olduğu Western gerilimi dizisi Outer Range için bir tanıtım fragmanı yayınladı. Brolin, fragmanın başında yardım için gökyüzüne bakıyor. Brolin'in karakteri Royal Abbott, "Sevgili Tanrım, ailemize rehberlik etmen için dua ediyoruz. Bizi bağışlamanı istiyoruz. Bize yolu göstermenizi istiyoruz, çünkü başımız belada." diyor.

    Outer Ranger, arazisi ve ailesi için savaşan ve Wyoming'in vahşi doğasının kenarında anlaşılmaz bir gizemi keşfeden bir çiftlik sahibi olan Royal Abbott (Brolin) etrafında dönüyor. Dizi, Abbott'ların gelini Rebecca'nın ortadan kaybolmasıyla başa çıkmaya çalışmalarıyla başlıyor. Tillerson'lar (komşu kar odaklı çiftliğin şatafatlı sahipleri) toprakları için oyun oynamaya başlayınca uçurumun eşiğine daha da itilirler.

    Topluluktaki zamansız bir ölüm, gerilim dolu bir olaylar zincirini başlatır ve Abbott'ların batı merasına gizemli birinin gelmesiyle görünüşte küçük bir kasaba, toprağa bağlı sorunlarla gerilimin doruk noktasına ulaşır. Royal, ailesini korumak için savaşırken vahşi ifşalar ortaya çıkar ve onun gözünden, zamanın nasıl geçmişe ait sırları barındırdığını ve önceden kestirilen sarsıcı gizemleri görmeye başlarız.

    Brolin'in liderliğindeki kadroda Imogen Poots, Lili Taylor, Tamara Podemski, Lewis Pullman, Tom Pelphrey, Noah Reid, Shaun Sipos, Isabel Arraiza, Olive Abercrombie ve Will Patton yer alıyor. Outer Range, Brian Watkins tarafından yaratılırken, baş yapımcılar Zev Borow, Heather Rae, Josh Brolin, Robin Sweet, Lawrence Trilling, Amy Seimetz, Tony Krantz ve Amazon Studios için Plan B Entertainment olacak. Sekiz bölümlük ilk sezon, 15 Nisan Cuma günü başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top