Hesabım
    Josh Brolin ve Peter Dinklage'in Yer Aldığı ‘Brothers’tan Son Detaylar

    İki oyuncu, Macon Blair'ın yeni filminde iki zıt kardeşi canlandırıyor..

    1988'de Arnold Schwarzenegger ve Danny DeVito birbirinden tamamen alakasız ikiz kardeşler olarak Twins  filminde yer aldı ve bizi güldürmeyi başardı. Şimdi, aktör / film yapımcısı Macon Blair, uyuşmayan komik enerjinin yeni bir versiyonunu Brothers'la karşımıza çıkarmaya ve yine zıt iki kardeşin hikayesine yer vermeye hazırlanıyor.

    Bu kez, birbirine hiç benzemeyen iki kardeşi Josh Brolin ve Peter Dinklage canlandıracak. Film, A24 tarafından üretilecek ve dağıtılacak. Blair'in önceki çalışmaları arasında daha çok bağımsız yapımlar bulunuyor. Jeremy Saulnier'in Blue Ruin filminde rol aldı, yönetmenin bir sonraki filmi Green Room'da da rol aldı. Netflix'in I Don’t Feel at Home in This World Anymore'unu yönetti ve yazdı. Bu projeler dışında yine Saulnier'in Hold the Dark filminde hem yardımcı senaristlik, hem de oyunculuk yaptı. 

    Variety'nin haberine göre bu film kesinlikle bir komedi olacak. Konu hakkında net bir bilgi yok ama Brolin ve Dinklage'in zıt iki kardeşi oynayacağı kesin ve hatta yine ikizler olarak hikayede yer alabilirler. Blair’in her zaman farklı bir mizah anlayışına sahip olduğunu düşünürsek, konu klişe görünse de anlatımda yine yaratıcı farklılıklar görmemiz mümkün.

    Brolin ve Dinklage daha önce bir filmde birlikte rol aldılar. Bu film hatırlayacağınız üzere Avengers: Infinity Warolmuştu. Brolin korkunç kozmik kötü adam Thanos'u oynadı, Dinklage ise zanaatkar cüce kralı Eitri rolünü üstlendi. Dinklage, Daha önce bağımsız filmlerde oynayan mutevazi bir aktörken, efsaneleşen Game of Thrones'ta canlandırdığı Tyrion Lannister rolüyle tüm dünyanın sevdiği popüler bir oyuncuya dönüştü. Brolin ise 90'lı yıllarda başlayan kariyerine, Oscar adayı olduğu 2000'li yıllarda daha başarılı bir şekilde devam etti ve Thanos rolüyle Marvel dünyasına da konuk oldu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top