Hesabım
    ‘Vikings: Valhalla’nın Gelecek Sezonlarından İlk Haberler

    İkinci ve üçüncü sezonlar için çalışmalar başladı

    Vikings: Valhalla” ekibi, Netflix tarihi drama dizisinin başlamasının ardından ikinci ve üçüncü sezon için şimdiden sıkı bir şekilde çalışıyor. History Channel'ın orijinal dizisi "Vikings"in devamı niteliğindeki "Valhalla", daha önce platformdan 24 bölümlük bir sipariş aldı. Netflix, bu 24 bölümün üç sezona bölüneceğini bildirdi. Jeb Stuart, önümüzdeki iki sezon için de yaratıcı, showrunner ve baş yapımcı olarak geri dönecek.

    Diğer oyuncuların yanı sıra Sam Corlett (Leif Eriksson), Frida Gustavsson (Freydis Eriksdotter) ve Leo Suter (Harald Sigurdsson) rollerini yeniden üstlenecek. "Vikingler: Valhalla", gelmiş geçmiş en ünlü Vikinglerden bazılarının hikayesini anlatıyor. Efsanevi kaşif Leif Eriksson, ateşli ve dikbaşlı kız kardeşi Freydis Eriksdotter ve hırslı İskandinav prensi Harald Sigurdsson'un kahramanca maceraları hikayede yer alıyor. 

    “Valhalla”nın ikinci sezonunun prodüksiyonu tamamlandı ve Netflix, bölümleri 2023'te başlatmayı planlıyor. Üçüncü sezonun çekimleri bu baharda başlayacak. 25 Şubat'ta vizyona giren “Vikings: Valhalla”nın ilk sezonu, 113.38 milyon saat izlenerek 28 Şubat haftasında Netflix Top 10 listesine 1 numaradan giriş yaptı. Dizi, 90 ülkede En İyi 10 listesine girdi ve platformdaki ilk iki gününde 80,5 milyon saat izlendi ve ilk dokuz gününde toplam 194 milyon saat izlendi.

    Netflix'in ABD ve Kanada bölümü senaryo dizisi başkanı Peter Friedlander şunları söyledi: "Hayranlar konuştu ve biz de onlara sevdikleri destansı macera ve yürek hoplatan aksiyondan daha fazlasını getirmekten dolayı çok heyecanlıyız. Jeb Stuart, bu sevilen destanı 125 yıl sonrasına ustalıkla taşıdı ve tüm dünyada yeni ve mevcut hayranlar arasında yankı uyandıran yepyeni bir Viking nesli ve hikayeleri tanıttı. İntikam alınacak daha çok şey ve savaşılacak daha çok konu var!”

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top