Hesabım
    Vikings Projesi "Valhalla"dan Sürpriz Video!

    Vikings spin-offu "Vikings: Valhalla"ya ilk bakış.

    Vikings, History Channel'da altı sezonun ardından sona ermiş olsa da destanı Netflix'te yayınlanacak devam dizisi Vikings: Valhalla'da yaşayacak. Netflix, geleneksel Geeked Week kutlaması sırasında gösteriye ilk resmi bakışı yayınladı. Vikings: Valhalla, Vikingler'de anlatılan olaylardan yaklaşık 100 yıl sonrasını konu alıyor ve Leif Erikson, Freydís Eiríksdóttir, Harald Hardrada ve William the Conqueror gibi tarihteki ünlü Vikinglerin hikayelerini barındırıyor.

    Resmi senaryo özetinde belirtilene göre, erkekler ve kadınlar, sürekli değişen ve gelişen bir Avrupa'da hayatta kalmak için savaşırken yeni yollar keşfedecekler. Netflix, attığı bir tweet aracılığıyla Vikings: Valhalla'nın yapımından bir sahne arkası videosu yayınladı. Jeb Stuart, Valhalla'nın showrunner'ı olarak görev yapacak, Vikings'in her bölümünü yaratan ve yazan Michael Hirst'ün, Stuart ve Morgan O'Sullivan'la birlikte Valhalla'da yalnızca yönetici yapımcı olarak görev yapması bekleniyor.

    Hirst, daha önce IGN'e neden Vikings: Valhalla'nın History Channel yerine Netflix'te olduğunu anlatmıştı ve bu dizinin özünde, İngiltere'nin ilk Norman Kralı William the Conqueror olarak bilinen Rollo'nun (Vikings'te Clive Standen tarafından oynanan) mirasının olduğunu açıkladı. Normandiya, Rollo'nun doğrudan soyundan gelen ve Rollo'yu takip eden torunu Norsemen tarafından kuruldu.

    Leif Erickson ve William the Conqueror'un yaşamlarının kronolojisinin, hayatlarının en önemli olay ve anlarında denk düşmediğini gören Hirst, hikayede farklı bir bakış açısı yakaladı. Vikings'teki Paris kuşatması gibi belirli olayları, dizinin anlatı ihtiyaçlarına uygun hale getirdi. Yeni dizinin prömiyer tarihi belli değil ama Netflix'te yayınlanacağını biliyoruz. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top