Hesabım
    Yılmaz Erdoğan, Yeni Projeler İçin Disney Plus'la Anlaştı

    Erdoğan, dizi ve film projelerini Disney Plus için gerçekleştirecek.

    Türkiye pazarına yakın zamanda giriş yapmaya hazırlayan Disney Plus, yaptığı iddalı anlaşmalara bir yenisini daha ekledi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Yılmaz Erdoğan, Organize İşler'in üç sezonluk dizisini ve iki yeni filmi platform için çekecek. Önümüzdeki yıllar Erdoğan'ın üreteceği her içerik Disney Plus üzerinden yayında olacak.

    Disney Plus, daha önce Şahan Gökbakar'la da benzer bir anlaşma yapmıştı. Bu anlaşma kapsamında Recep İvedik filmleri ve Gökbakar'ın ortaya çıkaracağı yeni içerikler de Disney Plus'ta yayınlanacak. Disney ayrıca, Halit ErgençKenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere gibi isimlerin yer alacağı yeni dizi ve filmler için de şimdiden anlaşmasını yaptı.

    Yaz aylarında Türkiye yayınının başlaması beklenen platform, Star Wars Evreni ve Marvel Evreni yapımlarına ev sahipliğini yapıyor. Platformun Türkiye'ye gelmesiyle bu dizi ve filmleri şu an yayınlayan platformlar içeriklerini kaldırmak zorunda kalacak. Bir diğer beklenen platfom HBO Max da yine bu yıl içerisinde Türkiye yayınına başlayacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top