Hesabım
    2022'de İzlemeyi Beklediğimiz 'Star Wars' Projeleri

    Bu yıl, hangi Star Wars projeleri izleyiciyle buluşacak?

    Star Wars: The Book of Boba Fett sona erdiğinde, bir Star Wars projesinin diğerine yol açtığı parlak bir geleceğe doğru bakmanın zamanı geldi. Şu anda, serinin etrafında, özellikle sinemasal olarak, kesin çıkış tarihlerinden daha fazla gizem dolaşıyor. Peki kesin olarak bildiklerimiz hangileri? Disney Plus şimdiden büyük bir Star Wars listesi duyurdu.

    Star Wars, film olarak başladığından beri, kalplerimiz daha ziyade beyaz perde hikayelerini arzulamaya meyilli. Devam üçlemesi bitti ve daha fazlası için hazırız. Bu arzuları doyurmak için Lucasfilm üç sinema filmi için üç tarih duyurdu: 22 Aralık 2023, 19 Aralık 2025 ve 17 Aralık 2027. Başlangıçta, Patty Jenkins'in yöneteceği Rogue Squadron'un ilk sıraya düşeceğine inanılıyordu, ancak, bu film bir gecikme yaşadı. Hâlâ masada ama 22 Aralık tarihi artık biraz iyimser görünüyor.

    Değişecek tarihler için Taika Waititi, Kevin FeigeJ.D. Dillard ve Rian Johnson tarafından yönetilen filmler sırada bekliyor. Evet, Johnson'ın geri dönmesi imkansız gibi görünüyor ama resmi bir iptal olmadı ve Lucasfilm aksini söyleyene kadar umudumuzu canlı tutmaya çalışıyoruz. Ufukta büyük bir sürpriz olmadıkça, 2022 yılındaki Star Wars küçük ekranda kalacak.

    2022'de veya en geç 2023'ün başlarında göreceğimizden en çok emin olduğumuz Disney Plus şovları bu dosyada yer alıyor. Yalnızca birinin kesin bir lansman tarihi olsa da, çoğu onaylanmış prodüksiyon programlarına sahip. Bu beş dizinin ötesinde, sonunda The Acolyte, Lando ve animasyon özelliği A Droid's Story'yi alacağımızdan umutluyuz. Planlar ve tarihler değişiyor, ancak, Star Wars hayranlarını görmezden gelmek mümkün değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top