Hesabım
    ‘The Umbrella Academy’nin Üçüncü Sezonundan Tarih Duyurusu

    Sevilen dizinin üçüncü sezonundan ilk video!

    Showrunner Steve Blackman, pazar günü SXSW'de yaptığı açıklamada, "The Umbrella Academy"nin üçüncü sezonunun 22 Haziran'da prömiyer yapacağını duyurdu. Netflix ayrıca, tarih duyurusu da içeren bir teaser video paylaştı. İkinci sezon sonunda, 1963 yılına geri dönüp dünyayı kurtardıktan sonra, yeni sezon Hargreeves kardeşlerin kaldığı yerden devam edecek.

    Reginald, değiştirilmiş bir zaman çizelgesinde Umbrella Academy'yi yansıtan şık ve akıllı bir süper kahraman grubu olan Sparrow Academy'yi yarattı. Şiddetli bir çatışmadan sonra, iki grup bir araya gelmeyi ve her şeyi yok etmekle tehdit eden yeni bir varlığı yenmeyi öğrenmeli. Netflix'ten gelen tanıtım metninde şu ifadeler yer aldı; "Kıyamet öncesi hayatlarına geri dönmenin bir yolunu bulabilecekler mi? Yoksa bu yeni dünya, zaman çizelgesindeki bir hatadan daha fazlasını ortaya çıkarmak üzere mi?”

    "The Umbrella Academy"nin ikinci sezonu, iki yıl önce son derece yüksek izleyici sayılarıyla gösterime girdi. Üçüncü sezon, Kasım 2020'de duyurulmasından bu yana merakla bekleniyordu. Yeni sezon 10 bölümden oluşacak ve "Euphoria'nın" Javon "Wanna" Walton'ı yeni, açıklanmayan bir rolle bu dizide de yer alacak. Kadroda ayrıca, Vanya rolünde Elliot Page, Luther rolünde Tom Hopper, Diego rolünde David Castañeda, Allison rolünde Emmy Raver-Lampman, Klaus rolünde Robert Sheehan, Five rolünde Aidan Gallagher, Ben rolünde Justin H. Min, Reginald rolünde Colm Feore, Lila rolünde Ritu Arya, Marcus rolünde Justin Cornwell, Fei rolünde Britne Oldford, Alphonso rolünde Jake Epstein, Sloane rolünde Genesis Rodriguez ve Jayme rolünde Cazzie David yer alıyor.

    “The Umbrella Academy”, Gabriel Bá tarafından çizilen Gerard Way'in aynı adlı çizgi romanına dayanıyor. Dizi, hiçbir uyarı olmaksızın dünyanın dört bir yanında doğan doğaüstü yeteneklere sahip bir grup kardeşin hikayesini anlatıyor. Babaları tarafından bir araya getirilen ekip, güçlerini dünyanın her yerindeki ve zaman dilimlerindeki kötü güçleri durdurmak için kullanırlar. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top