Hesabım
    Disney Plus'ın Fransız Bilim Kurgu Dizisi 'Parallels'ten Fragman

    Fantastik bilim-kurgu dizisinden ilk fragman!

    Disney Plus, “Stranger Things” tarzında bir fantastik bilim-kurgu dizisi olarak tanımlanan yeni Fransız Orijinal dizisi “Parallels”ın fragmanını paylaştı. Altı bölümün tamamı 23 Mart'ta dünya çapında Disney Plus platformunda başlayacak. “Parallels”, gizemli bir olay grubu, onları farklı zaman çizelgelerine dağıttığında hayatları alt üst olan dört arkadaşın (Bilal, Romane, Samuel ve Victor) hikayesini anlatıyor.

    Dört genç, neler olduğunu anlamak için ellerinden geleni yapacak ve önceki hayatlarının kaygısız masumiyetine geri dönmeye çalışacaklar. Başrollerini genç kadronun üstlendiği dizide Thomas Chomel, Omar Mebrouk, Jules Houplain, Jade Pedri, Naidra Ayadi ve Guillaume Labbé başrolleri paylaşırken, diğer oyuncular arasında Gil Alma, Elise Diamant, Dimitri Storoge, Agnès Miguras, Maxime Bergeron, Victoria Eber ve Timoté Rigault yer alıyor.

    Dizi, Anastasia Heinzl (“Beyond Appearances”) ile birlikte yazan Quoc Dang Tran (“Marianne”, “Nox”) tarafından yaratıldı. Empreinte'den Raphaël Rocher ve Eric Laroche ile birlikte Daïmôn Films yapımcılığı üstlendi. Gösteriyi Benjamin Rocher ve Jean-Batiste Saurel yönetti. Programdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Pauline Dauvin, “Parallels, komedi dokunuşlu gerilimli bir bilimkurgu macera dizisi. Disney Plus'ta, Fransa'da ve diğer tüm Disney Plus pazarlarında yayınlanan ilk Fransız yapımlarından biri olacak.” dedi.

    Daha önce “Fais pas ci, fais pas ça” ve “Call My Agent!” üzerinde çalışan Tran, “Masumiyetten ayrıldığınız ve dostluk bağlarının kopmadığı bir yaştaki gençler hakkında harika bir hikaye anlatmak istedim. Özel efektler ve muhteşem unsurlar bizim için duygulardan ve samimiyetten daha az önemliydi. Proje boyunca bize coşkuyla eşlik eden Disney ekipleri tarafından mükemmel bir şekilde desteklendik." dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top