Hesabım
    Disney Plus ve Marvel Dizisi "Moon Knight"tan Fragman!

    Merakla beklenen diziden yeni fragman yayında!

    Marvel Studios, Disney Plus dizisi “Moon Knight”ın ilk fragmanını pazartesi gecesi yayınladı ve Marvel Sinematik Evreni için 2022 listesini resmen başlattı. 30 Mart'ta prömiyer yapacak olan “Moon Knight”ta Oscar Isaac, tamamen farklı bireyler olarak ortaya çıkan derin bir dissosiyatif kimlik bozukluğu vakası ve eski bir asker olan Marc Spector'u canlandırıyor. Mısır ay tanrısı Khonshu'nun etkisindedir ve bu da Marc'ın akıl hastalığı konusundaki endişesini daha da artırır.

    Kid Cudi'nin "Day 'n' Night"ına sahip fragmanda Marc, normal hayatı ile rüyaları arasındaki farkı anlayamıyor. Bir rubik küple oynuyor, uyuyamıyor, sadece ayağını yatağına zincirli bir şekilde panik içinde atlıyor ve görünüşe göre önceki gece kendisini tutanın yine bizzat kendisi olduğunu unutmuş gibi davranıyor. Eski Mısır'daki bir müzeyi ziyaret ettikten sonra, Khonshu'nun bir vizyonunu görür ve daha sonra, Marc'ı kendi içindeki karanlığı kucaklamaya teşvik eden bir kült lider olan Ethan Hawke'ın kötü adamıyla tanışır.

    Fragman, Marc'ın Moon Knight kostümüyle sarılması ve banyo zemininde birini vahşice dövdüğü bir çekimle sona eriyor. Marvel Studios'un, şirketin 2019 öncesi uzun metrajlı filmlerindeki mevcut karakterlere dayanan önceki tüm Disney Plus serilerinin aksine, Moon Knight, tamamen yeni bir dizi karakter ve hiçbir özelliği olmayan bir hikaye ile yepyeni bir yol çiziyor. 1975'te Marvel çizgi romanları yayımlanan Moon Knight, başlangıçta ayın evrelerine dayanan süper güçlere sahipti, ancak daha yakın tarihli yinelemeler, sofistike gadget'ların yardımıyla yeteneklerini değiştirdi. Bu durum, çizgi roman hayranlarının karakteri Batman ile karşılaştırmasını sağladı.

    “Moon Knight”ın başrollerinde ayrıca Ethan Hawke ve May Calamawy var. Jeremy Slater (“The Umbrella Academy”) ve Mohamed Diab (“Eshtebak (Clash)”), Justin Benson ve Aaron Moorhead'in (“Synchronic”) ekibiyle birlikte yaratıcı ve baş yazar olarak görev yapıyor. Gösteri, Marvel Studios'un uzun metrajlı filmlerinin yanı sıra Disney Plus için TV dizileri sunan ikinci yılını başlatıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top