Hesabım
    Mike Myers'ın Sekiz Farklı Rolü Üstlendiği 'The Pentaverate'ten Fragman

    Mike Myers, TV dizisiyle komediye geri dönüyor

    Netflix, Mike Myers'ın sekiz farklı karakter olarak oynadığı gizemli komedi dizisi The Pentaverate'in ilk fragmanını yayınladı. Myers tarafından yaratılan dizi, yüzyıllardır dünyayı gölgelerden kontrol eden gizli bir toplumu ortaya çıkaran Kanadalı bir gazeteciyi takip ediyor. Jeremy Irons tarafından anlatılan fragman, 1347'de Kara Veba'ya pirelerin neden olduğunu keşfeden beş adamın hikayesini anlatıyor.

    Beş karakterin oluşturduğu gizemli grubun vizyoner keşifleri milyonlarca ölümü kurtarabilirken, Kutsal Kilise erkekleri kafir kabul etti ve araştırmalarını itibarsızlaştırdı. Bu yüzden beş adam, dünya olaylarını bu engellerden, Kilise'nin ve diğer herkesin yargısından uzakta yaşamak ve engellemek için "hayırsever" bir gizli toplum yaratmaya karar verdi. 

    Fragman ayrıca, zengin bir organizasyon haline gelen Pentaverate'in mevcut durumunu da anlatıyor. Dizi, gizli cemiyetlerin bir parodisi olduğu için komik kostümler ve tuhaf ritüeller barındırıyor. Her şeyin merkezinde, işini geri almak için Pentaverate'i ifşa etmeye karar veren eski kafalı bir gazeteci olan Ken Scarborough (Myers) var. Yeni fragman kısa ama Myers'ı tekrar ön plana çıkarmak heyecan verici. Myers, 2008'de hem eleştirmenleri hem de izleyicileri bombalayan The Love Guru'dan bu yana büyük bir canlı aksiyon komedi projesinde manşet olmamıştı.

    The Pentaverate'in baş karakterini oynamanın yanı sıra, Myers ayrıca yedi karakter olarak daha görünecek: New England komplo teorisyeni Anthony Lansdowne, aşırı sağ radyo sunucusu Rex Smith, The Pentaverate'in en eski ve en yüksek rütbeli üyesi Lord Lordington, eski medya patronu Bruce Baldwin , eski Rus oligark Mishu Ivanov, eski Rock-N-Roll yöneticisi Shep Gordon ve Pentaverate'in süper bilgisayarını icat eden teknoloji dehası Jason Eccleston. Yani Myers, kaybedilen zamanı kesinlikle telafi ediyor ve birçok şekilde karşımıza çıkıyor. 

    Pentaverate ayrıca, Ken Jeong, Keegan-Michael Key, Debi Mazar, Richard McCabeLydia West ve Jennifer Saunders'ı da kadrosunda bulunduruyor. Sanders, Pentaverate'in önde gelen iki üyesinin rollerini üstleneceği için birden fazla rol oynayan diğer tek oyuncu. Dizinin yönetmenliğini Tim Kirkby, yürütücü yapımcılığını Jason Weinberg ve John Lyons, Tony Hernandez ve Jax Media adına Lilly Burns üstleniyor. Pentaverate, 5 Mayıs'ta Netflix'te.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top