Hesabım
    Netflix Draması Anatomy of a Scandal'dan Fragman

    Michelle Dockery ve Sienna Miller, şok edici bir davanın merkezinde

    Netflix, Parlamento'daki bir bakanın ikiyüzlü hayatını konu alan İngiliz mahkeme draması Anatomy of a Scandal'ın ilk fragmanını yayınladı. Psikolojik bir gerilim dizisi olarak tanımlanan Anatomy of a Scandal, iktidarın perde arkasına bir göz atmayı ve bir tecavüz davasının bütün bir ülkeyi nasıl etkileyebileceğini tartışmayı vaat ediyor.

    Fragman, bizi tipik zengin ve ayrıcalıklı İngiliz çifti olan James (Rupert Friend) ve Sophie Whitehouse (Sienna Miller) ile tanıştırıyor. James, Parlamento'da bir bakan, ona para, güç ve istediğini yapma hakkına sahip olduğu fikrini veren bir pozisyona sahip. Kısa süre sonra Whitehouse Ailesi, bakanın karışık işleri açığa çıktığında tüm ülkeyi sarsabilecek bir skandalın merkezi haline geliyor. Bununla birlikte, James, bir kadına tecavüz etmekle ve onu halka açık bir yargılamanın ortasına koymakla suçlanıyor.

    Anatomy of a Scandal, Sarah Vaughan'ın aynı adlı kitabından uyarlandı. Vaughan, yüksek güçteki insanları içeren gerilim romanları yazmasıyla tanınır, ancak, aynı zamanda skandalların kaosa sürüklenen kadınlar üzerinde nasıl sonuçlar doğurduğuna odaklanmasıyla da biliniyor. Dizi, James'in iddia ettiği suçların karısı Sophie'yi nasıl etkilediğini keşfederek Vaughan'ın orijinal çalışmasına saygı duyuyor gibi görünüyor. Fragmanda Sophie, kocasının işlerini kabul etmekte zorlanıyor. Aynı zamanda, James'in gerçekten suçlu olabileceğine dair acı gerçekle yüzleşmek zorunda.

    Anatomy of a Scandal ayrıca Downton Abbey'den Michelle Dockery'yi James'i yargılayacak ve Whitehouse evliliğini sarsacak Avukat olan Kate Woodcroft olarak karşımıza çıkarıyor. Dizide ayrıca, Naomi Scott, Josette Simon, Geoffrey Streatfeild, Joshua McGuire, Liz White, Nancy Farino, Hannah Dodd, Ben Radcliffe, Jake Simmance, Annie Haworth, Amelie Bea-Smith, Sebastian Selwood yer alıyor. SJ Clarkson tüm bölümleri yönetiyor ve 3Dot Productions'tan Liza Chasin, Bruna Papandrea ve Made Up Stories'den Allie Goss ile birlikte yapımcılık yapıyor. Anatomy of a Scandal, 15 Nisan'da tüm dünyada Netflix'te gösterime giriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top