Hesabım
    ‘True Detective’in Dördüncü Sezonundan Yeni Haberler

    Barry Jenkins, projeye dahil olan isimlerden biri

    True Detective, başında yaratıcı Nic Pizzolatto olmadan HBO'da resmi bir geri dönüşe adım adım yaklaşıyor. The Hollywood Reporter'ın haberine göre, kanal True Detective: Night Country adlı yeni bir döngü için bir senaryo yazmak üzere Issa Lopez'i kadroya kattı. Ek olarak, Oscar ödüllü yönetmen Barry Jenkins antolojiyi yürütmekle görevlendirildi.

    Lopez, yönetici yapımcı olarak hizmet etmenin yanı sıra pilot bölümü de yönetecek. HBO, anlaşmalar henüz resmileşmediği için duyuru yapmadı. Birinci sezonun yıldızları Matthew McConaughey ve Woody Harrelson'ın, Emmy ödüllü HBO şovunun önceki üç sezonunda olduğu gibi yönetici yapımcı olarak geri dönmeleri bekleniyor. Amazon'da geçen birkaç yılın ardından genel anlaşmasını geçen nisan ayında HBO'ya taşıyan Jenkins, prodüksiyonları yürütecek.

    Dördüncü sezonda resmi olarak yer alması beklenmese de Pizzolatto, muhtemelen bir üst yapımcı olarak kabul edilecek. Antolojiyi yaratan Pizzolatto, Ocak 2020'de, şovun yürütücüsünün HBO'daki yöneticilerle bir araya geldiğini ve tüm tarafların yolların ayrılma zamanının geldiğini kabul ettiğini söyledi. HBO, True Detective'in haklarına sahip ve Pizzolatto'nun ayrılmasından bu yana, farklı bakış açılarını keşfederken yeni bir yazar ve merkezi yapımcı ile şovu yeniden ziyaret etmek için kapıyı açık bıraktı.

    True Detective'in yeniden canlanmasıyla ilgili haberler sürpriz değil. HBO ve HBO Max patronu Casey Bloys, şubat ayında çeşitli fikirler geliştirdiklerini söylemişti. Pizzolatto, yıldızlarla dolu ilk sezonun HBO için 12 Emmy adaylığı ile patlak vermesinden sonra şöhrete ulaştı. Gösterinin birinci sezondaki beş galibiyetinin bir parçası olarak yazdığı için Emmy'yi evine götürdü. Dizi, üç sezon boyunca 20'den fazla adaylık kazandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top